Eudemons online

Naliście nie był się ta gra więc ją wam podaje a tu adres strony http://www.eudemonsonline.com/informat/10.shtml

Lokacje są w tej grze piękne niestety postacie w 3D. Czyli tak jak w Conquerze, mi niestety to nie odpowiada. Ale gdyby były takie lokacje + postacie 2D to dla mnie nic bardziej miodnego nie ma :)

Moze to dla tego ze nie jestem w temacie gry ale nic nie rozumiem z twojego postu...

@Kroolik, czyjego?

Jeśli chodzi o mój post to po prostu podoba mi się grafika lokacji (tj. teren, tło, drzewa, domy) a nie podobają postacie bo są w 3D (i na dodatek lowpoly).

Naliście nie był się ta gra więc ją wam podaje a tu adres strony

Nie zrozumialem tej wypowiedzi ;)

mi sie podoba ta gra, gralem w nia pol roku, moze wiecej i mam 75 lvl jako warrior i calkiem przyzwite rzeczy.

Nie kapuje tego postu ale na gre daje od 10/1 daje 8 :-/

w sumie to tez tego postu nie rozumiem, a w dodatku gra nie jestw grafice 3D tylko 2D

jakie postacie 3d?? grałeś w ogóle w »conquera«? jak mają zrobić postacie 2d? z jednej strony płaskie jak kartka papieru??

Eudemons oczywiście nie jest grą 3d . Temat zapomniałem przenieść :-o

eyejeye, spritami?

A ja mam takie pytanie jedno:

Co mam zrobić, gdy wyskakuje mi "please install latest plug-ins", wiem, że to związane jest z systemem Vista i najnowszym Flashem 9.0. Ponieważ potrzebny jest 7.0. Na pewnym forum angielskim, dowiedziałem się, że trzeba coś zrobić z plikiem znajdującym się w folderze EO "flash.ocx", ale dokładnie nie wiem co, bo nikt nie dopisał ;P.

Proszę o pomoc, z góry thank's.

Pozdro, elo. :-D :-D

A ja mam takie pytanie jedno:Co mam zrobić, gdy wyskakuje mi "please install latest plug-ins", wiem, że to związane jest z systemem Vista i najnowszym Flashem 9.0. Ponieważ potrzebny jest 7.0. Na pewnym forum angielskim, dowiedziałem się, że trzeba coś zrobić z plikiem znajdującym się w folderze EO "flash.ocx", ale dokładnie nie wiem co, bo nikt nie dopisał ;P.Proszę o pomoc, z góry thank's.Pozdro, elo. :-D :-D

Cos mi tu smierdzi mowisz ze masz flesha 9 tak? A wymagany jest 7 tak? to czemu pisze w tym bledzie pisze ostatnia czyli najnowsza wersja :) i tak wogole bys powiedzial o co dokladnie chodzi? :D czy chodzi o to ze ten blad wyskakuje na ich www? A jak tak to jaka przegladarke uzywasz?

Cos mi tu smierdzi mowisz ze masz flesha 9 tak? A wymagany jest 7 tak? to czemu pisze w tym bledzie pisze ostatnia czyli najnowsza wersja i tak wogole bys powiedzial o co dokladnie chodzi? czy chodzi o to ze ten blad wyskakuje na ich www? A jak tak to jaka przegladarke uzywasz?

Bo EO jest jeszcze na starszej wersji, 7.0, dlatego...nie tylko mi taki błąd się pojawia.

Chodzi o to, że gdy chcę włączyć grę, pojawia mi się tradycyjnie autopatch, a po nim powinno się pojawić okienko z grą. Ale nie, mi się pojawia błąd:

"Please install latest plug-ins"

Zobacz zresztą plik flash.ocx. On dopiero jest 7.0...rany, pogmatwane to trochę. Myślałem, że pogram sobie w EO bez problemów.

A przeglądarkę...Mozillę ;P.

Wow, gra wygląda fajnie. Można pare słów o niej? Jaki świat, jakie skille, jakie klasy itd?

Wow, gra wygląda fajnie. Można pare słów o niej? Jaki świat, jakie skille, jakie klasy itd?

wszyrtko jest TU

a dla ułatwienia jeszcze TU

strasznie się ostatnio nudze (chociaz musze strasznie kuć;/) chyba sobie pogram w ED...

n/c do gościa powyżej...

Ponawiam prośbę.

NC (soft) wypuscił lineage'a...

powiedz,co jest zlego w tym,co Ci podałem??

ok

Nie ma tam waszej subiektywnej opinii, o którą mi chodzi. Chyba od tego jest to forum, nie? Żeby rozmawiać i dzielić się wrażeniami z MMORPG'ow. Co Ty odemnie oczekujesz? Że znajde sobie w google inne forum o podobnej tematyce? Czy może że będe szukał info na stronie producenta, który chce pokazać swoje dzieło w samych superlatywach? Proszę tylko o pare słów, żebym miał mniej więcej obraz jak ludzie tą gre postrzegają i taki ogólny zarys wad i zalet. Ponawiam prośbę poraz drugi.

no i nie trzeba było od razu tak ;P

napisales,ze chcesz sie dowiedziec o rasy i klasy,wiec dałem oficjalna strone.

to tak:

wg mnie gra jest bardzo mila i przyjemna (o ile gra moze byc miła) gameplay jest znośny,jesli grales kiedykolwiek w gre "conquer online" na poczatku odniesiesz wrazenie,ze to jesj wierna kopia.

jednak jak sie okazuje dwie gry maja ze soba wspolny jedynie interfejs.

juz na wstepie na pasku skilli pojawiaja sie ikony tytułowych eudemonow,ktore w zaleznosci od upodobania pomagaja w walce,healuja,podnosza staty itd.

w grz ogolnie na nude nie mozna narzekac,chociaz wg mnie jest stanowczo za malo skilli.

są za to tzw xp skille(jak w conquerze) ,ktorych mozemy uzyc po uzbieraniu odpowiedniej liczby (nie wiem jak sie to nazywa) punktow-zdobywanych poprzez zabijanie mobów.

skille te sa bardzo potezne,za ich pomoca mozna zabic o wile wiecej mobkow niz zwyklymi skillami.

to tyle.

wlasnie ciagne nowego klienta.

jakbyś chcial zagrac to pm w grze do:

ins4nity