EuDemons

EuDemons na pierwszy rzut oka przypomina MU, lecz rozgrywka jest troche bardziej urozmaicona. Duże ograniczenie występuje przy rozwoju postaci. Do wyboru są takie klasy jak: paladyn, wojownik i mag. Oprócz kontrolowania postaci, gracz musi umiejętnie korzystać z tytułowego eudemona. Jest ich osiem typów, a każdy z nich posiada inne zalety. Użytkownicy mogą na swej drodze odnaleźć ponad setkę magicznych przedmiotów, które mogą poprawiać statystyki bohatera lub jego eudemony, które pomagają nam w walce. Eksterminacja mobów jest iście błyskawiczna, w końcu można poczuć się kozakiem nawet na niedużym poziomie. Grafika prezentuje się (nie ukrywając) dość marnie. Bynajmniej dla tych, którzy nie zwracając uwagi na oprawę graficzną, gra może być atrakcyjna.

Rozmiar pliku: 601 MB

Platforma systemowa: Windows 98/ME/XP/2000

Oficjalna strona: www.eudemonsonline.com

Wymagania Sprzętowe:

Intel Pentium III 500 MHz

256 MB RAM

32 MB VIDEO CARD

No i znowu człowieku może w końcu byś przestał oszukiwać według mnie grałeś raptem w kilka gierek mmorpg i zamiast opisać własnymi słowami gry w które grałeś to ty kopiujesz od innych opisy oto link:

http://www.worldmmorpg.yoyo.pl/readarticle.php?article_id=38

Moim zdaniem, to co napisal kolega, nie jest prawda. W grze sa 3 klasy: warrior(mocny pojedynczy atak, slaba magiczna obrona, dobra obrona fizyczna), mag(atak magiczny, moze uderzac kilka potworow naraz z wiekszej odleeglosci, dobra obrona magiczna, slaba fizyczna), paladyn(obecnie niedostepna).Sa rozne pety, od zwyklego wada, do mounta na ktorym po osiagnieciu 10star mozna jezdzic. Najlepszymi eudemonawi sa prawdopodobnie Dodo i Lulu. Eudemony mozna rebornowac, tzn. laczyc je ze soba, jesli sie poszczesci mozna otrzymac stara. Ekwipunek:

-normal, najzwyklejsza bron/armor, gdy jest na twoj lvl otrzymujesz 1potencji,

-refined, lepsze jak normal ale nadal slabe, gdy jest na twoj lvl otrzymujesz 2potencji, gdy nie 1,

-unique, lepsze jak refined, juz lepsze, otrzymujesz 3 potencji gdy jest na twoj lvl, gdy nie 2,

-elite, prawie najlepszy przedmiot, 4 potencji gdy na Twoj lvl, 3 gdy nie,

-super, najlepsza bron/armor, bron gdy jest super swieci, 5potencji gdy na twoj lvl, 4 gdy nie.

Potencje mozna otrzymac gdy ma sie bron, unique itp.(patrz wyzej), gdy eudemony maja stara,(1star=1potencji itp.), gdy jest sie w legionie ktory ma wyzszy lvl jak pierwszy( np. 10lvl legionu=common member=6potencji), gdy eudemon ma pot gifta(lvl1 talent=1pot, lvl2talent=2pot, lvl3talen=3pot).

Ponizej zamieszczam kilka screenow mojej postaci(lvl79 warrior 119potencji, max leader polskiej rodziny :mrgreen: ) jezeli beda jakies problemy pisac na gg 2195501.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2204f90fad6a4ba9.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9355e300a9cb87e9.html

@up

Nie jestem graczem eudemons więc nie powiem kto ma racje ale twój post mógłby być trochę bardziej czytelny ;-)

A ja mam takie małe pytanko czemu nie mogę wybrać postaci paladyn ??

@up

Obecnie jest, tak klasa niedostepna, nie wiadomo mi dlaczego, choc na YouTube pojawiaja sie juz filmiki z paladynem.

Niejestem graczem tej gry ale jak patrze na te screeny to odrazu mi sie pododba ze wzgledu na to ze gralem w MuOnline a ta gra mnie bardzo wciagnela

:mrgreen:

EuDemons na pierwszy rzut oka przypomina MU, lecz rozgrywka jest troche bardziej urozmaicona. Duże ograniczenie występuje przy rozwoju postaci. Do wyboru są takie klasy jak: paladyn, wojownik i mag. Oprócz kontrolowania postaci, gracz musi umiejętnie korzystać z tytułowego eudemona. Jest ich osiem typów, a każdy z nich posiada inne zalety. Użytkownicy mogą na swej drodze odnaleźć ponad setkę magicznych przedmiotów, które mogą poprawiać statystyki bohatera lub jego eudemony, które pomagają nam w walce. Eksterminacja mobów jest iście błyskawiczna, w końcu można poczuć się kozakiem nawet na niedużym poziomie. Grafika prezentuje się (nie ukrywając) dość marnie. Bynajmniej dla tych, którzy nie zwracając uwagi na oprawę graficzną, gra może być atrakcyjna.

Rozmiar pliku: 601 MB

Platforma systemowa: Windows 98/ME/XP/2000

Oficjalna strona: www.eudemonsonline.com

Wymagania Sprzętowe:

Intel Pentium III 500 MHz

256 MB RAM

32 MB VIDEO CARD