Nieaktualne.
IGN : KaSeiRocks
Nieaktualne.
ja moge grac nick Jubysek jungle najczesciej
Ja jestem chętny jeśli będzie cały team Bardziej bym preferował 3vs3 bo jednak trochę niższy poziom więc łatwiej więcej osiągnąć
Nick : Czad3r
Witam, ja z chęcią dołączyłbym się do drużyny. Posiadam całkiem duże doświadczenie gdyż swoją przygodę z Lol'em zacząłem ponad 4 lata temu. Obecnie oprócz gry codziennie oglądam streamy i sądzę że byłbym idealnym leaderem. Co do mojego elo to nie będę ukrywał nigdy nie lubiłem rankedów solo q i najczęściej robiłem sobie tylko "placementowe" mecze na odwal się. Obecnie moją główną rolą jest support (Nami, Annie, LB i próbuję Liss) jednak równie dobrze mogę grać na top'ie (była główna rola), midzie i jako jungler. Jako adc jestem średni więc wolałbym uniknąć tego wyboru. Dzisiaj nie wiem o której mógłbym zagrać jednak jeżeli Cię zainteresowałem to IGN: Qintaro.
Już od jakiegoś czasu poszukuję teamu, w lola grałem jak jeszcze sezonów nie było, bodajże 3-4lata temu jeszcze na serwerze usa. Mogę iść na każdą linie lecz preferuje mida/jungle/top'a. Tak samo jak wyżej gardzę soloq IGN:Truek.
Ja też chętnie bym dołączył. W LoL-a gram jakieś 2-3 lata, max. byłem w Gold II na jednym ze swoich kont. Teraz jestem na nowym koncie w Bronze I i mam małe problemy z wyjście przez lagi, ale spokojnie uda się ; ) Potrafię grać na każdych pozycjach oprócz AD Carry. Głównie preferuje TOP'a Renektonem albo Aatroxem. Mam sporo postaci, 3 strony run, od czasu do czasu oglądam też streamy pro graczy by czegoś się nauczyć. Gram na serwerze Nordic&East, w grze znajdziecie mnie pod nickiem LivVeDPL. Tak więc jakby co to piszcie ; )
@Qintaro
Z tego co czytam w postach w roli supportu byłbyś dla nas nieoceniony
Czekam na kontakt wysłałem ci zaproszenie
Co do team-leadera : Można spróbować jak najbardziej. Jak tylko zbierze się drużyna możemy rozegrać parę draftów i ogarnąć jak nam się to sprawdza.
@Truek
Jeśli odważysz się wskoczyć u nas na mid-lane to zapraszam
@MadHatter
Czy poradzisz sobie na Solo Top?
@all
Nie ukrywam, że w solo que grałem mainly jungle więc jeśli jest taka możliwość to będę starał się zachować tą pozycję dla siebie
Poruszę jeszcze sprawę komunikacji. Otóż jestem Senior-Adminem na prywatnym serverze ts : rs42.teamspeak.pl:3050 Także jak coś uderzać tutaj i szukać mnie na ts pod nickiem : Siekan
Siemka, ja wysiadam psychicznie na solo queue, także pograłbym z wami jeśli można, w lola gram już 2-3 lata z przerwami, w s3 uciekłem z brąz 5 ( nie grałem pół roku) do s2, i aktualnie jestem w srebrze 3. Moje ulubione pozycje to adc i solo top, ale zaznaczę, że jestem lamusem na jungli, a na supp nie czuje się pewnie. Pozdrawiam.
Nieaktualne.