[EUNE]Szukamy 3 ludzi do POGRANIA

Jak w temacie. Szukamy z przyjacielem 3 ludzi do ogolnego zgrania sie ze swoja linia. Bez zbednego tryhardu, bez darcia mordy (no moze czasem) i bez celowania w jakies "LCSY"/diamenty 1 czy challengery.

Jak juz wyzej napisalem, glownym celem jest zapoznanie sie ze swoja linia, szlifowanie jej. Nie dyskryminujemy zadnych lig/dywizji, lecz osobom ktore ledwo co zaczynaja niestety podziekujemy.

Mile rowniez widziany wiek powyzej 18 lat, lecz jezeli jestes dosyc dojrzala osoba, bedzie dobrze.

SZUKAMY :

- Marksmana, znanego rowniez jako AD Carry

- Junglera

- Supporta.

Kontakt poprzez gg: 3347863, tutaj w temacie lub pw.

Nie bede narazie podawal IGN, nie potrzeba mi zbednego spamu na friendliscie.

Pozdrawiam.

Witam z checia zagramjaka support. Wiek 25 lat

Ja bym mógł zagrać ale mam 15 lat głowna linia jungler 100 rankedów zagranych silver IV. Jestem opanowanym graczem

Zgłasza się Marksman , tylko że mam 16 lat , ale jestem opanowany

moge pograc od czasu do czasu, moj name : Only PL and ENG

~~jungler

@aktywnie, czyli ile razy dziennie ?

Nie szukamy kogos do pogrania "od czasu do czasu". Chcemy grac aktywnie i jak to juz wspomnialem w temacie - szlifowac dana linie.

Ja (27) wraz z sąsiadem od dziecka (24) gramy razem często wieczorami, osiadając bot line. Ja jako AD, on jako mój support, chętnie możemy razem pograć, lecz jedynym naszym ograniczeniem to czas, bo ja pracuje w systemie 3 zmianowym, a on w dwu i nie zawsze nam spasuje.

pozdrawiam

Aktualnie brakuje nam tylko junglera.

Zgłaszam się na stanowisko junglera mój nick w lolu - LulexPL

Przydalby sie aktywnie grajacy support i jungler. Kontakt w pierwszym poscie.

Nick: Caper0071

Pozycja: Jungler

Skype/TS: dostępne

Sezon 2: Silver I

Sezon 3: Platinium III ( plat I też bylo, ale sezon zakończyłem na III ^^)

Sezon 4: Gold I

Rozegranych ok. 2500 normal games, ok. 2000 gier rankingowych w tym ok. 1000 jako jungler.

Bump.

Szukamy ludzi tak jak w pierwszym poscie.

Jak często chcecie grać i w jakich godzinach?

Godziny nie sa wazne, wszystko do dogadania. Grac mamy zamiar dosyc czesto.

moge grac na adc lub ewentualnie support. mam gold1 . Suchcio

mogę grać. Lat 15, bez rankedów, nie jestem noobem ani gimbusem:) Gram nasuem:)

Chetnie zagram tylko bez wyszczekanych dzieciaków co po jednym błedzie krzycza report. Nick taki jak na forum

Mogę zagrać, Platinum 3, mainuje ADC, supportem też lubię pograć, tak samo jungle. 18 lat za 1,5 miesiąca ^^.

Nick: Sadilv

Mid zajęty ... cholera ....

no cóż , gl & hf panowie :)

warn_ico.png
Spam ~ NS

Jezeli ktos jest zainteresowany niech pisze po prostu na gadu, nie bede dodawal wszystkich w grze, nie chce zasmiecac sobie friend listy.