Euro 2012

Jaka drużyna, taki hymn(nie zrozumcie mnie źle, ale to jest żałosne)...

Poprawka.

Jaki naród taki hymn. Głosują dla jaj, a potem płaczą. Przynajmniej będzie można się pośmiać :lol: (jak puszczą ofc)

Koko koko Euro spoko od Jarzębin jest fajne, ale to cuś od Oceany, to dla mnie porażka. Ni to polskie, ni to klimatyczne...

To polski folklor trochę unowocześniony, tandetny tekst ,ale coś polskiego ma. Lepiej by było gdyby jakiś Grubson ,czy inny śmieszny koleś śpiewał? No kurcze, myślałem ,że przeprowadzę tutaj z kimś konkretną rozmowę na temat Euro bo to taki temat, na temat reprezentacji i innych drużyn ,a 3/4 ludzi komentuje piosenkę ,która tak na prawdę nie będzie puszczana podczas rozgrywek.

Mi się kokokoko podoba, nie wiem jak Wam...

KOKO KOKO EURO SPOKO :)

Dobra nie będę się kłucić. Tak, wiem że w Kamerunie jest Etoo i że ten mecz odbył się w 2010. Masz rację, że w 2 lata można zmienić reprezentację. Szkoda tylko, że u nas się to nie dzieje.

czy ty jesteś jakiś upośledzony? jeżeli masz pisać takie bzdury to lepiej nie pisz. Zobacz tamten skład i ten co jest planowany na EURO2012. boże, zdenerwowałem się.

a ja to po usłyszeniu naszej pieśni narodowej koko koko, wyłączyłem delikatnie telewizor zabrałem browarek i poszedłem grać na kompie usuwając sobie PL z nicków

czy ty jesteś jakiś upośledzony? jeżeli masz pisać takie bzdury to lepiej nie pisz. Zobacz tamten skład i ten co jest planowany na EURO2012. boże, zdenerwowałem się.

Skończyłeś?... Matka kultury cię nie nauczyła? WOW NOWY SKŁAD <_< Czy ja mówiłem, że nie zmieniają składu w naszej reprezentacji ? Chodziło o tzw SKILL. Ogarnij i czytaj ze zrozumieniem.

Wbije taki po Rage'uje i myśli, że jest git.

To by się bardziej nadawało, a nie jakieś kokosroko :(

@DOWN

Lepsze niż wieś disco >.>

To by się bardziej nadawało, a nie jakieś kokosroko

Disco disco?

>.<

Poruszając kwestię piosenki reprezentujecie swój poziom inteligencji, znajomość futbolu. Jeżeli ktoś ma zamiar nadal rozmawiać o tym "hymnie" proszę założyć nowy temat.

stadiony już są, na wszystkiech będzie nowa murawa, oczywiście o wiele lepsza i droższa niż te co były kładzione na mecze ligowe, Polska nie jest krajem 3- go świata, wszędzie dojedziesz czy to pociągiem czy samochodem, powstało kilka nowych lotnisk, terminale w starych lotniskach zostały rozbudowane albo dobudowane, miasta w których będzie odbywać się imprezka mają wiele do zaoferowania przyjezdnym kibicom, są puby, zabytki, dyskoteki, resturacje, ceny w Polsce są przystępne, baza hotelarska jest na tyle rozbudowana że nikt nie będzie musiał szukać noclegu po prywatnych domach, moim zdaniem nasz kraj, infrastruktura, wszystko jest na przywoitym poziomie, a co do samej reprezentacji, powiem tyle, że aż tak złych kopaczy nie mamy, z dobrym wiatrem możemy wyjść z grupy

Od siebie życzę powodzenia i sukcesów dla naszej reprezentacji, a 8 czerwca wita mnie PUB, telebim, znajomi i będzie ostra popijawa, mam nadzieję że z happy endem, czyli wygrana Polaków nad Grekami.

pozdro dla sceptyków obyście nie narobili pod siebie jak Polska wyjdzie z grupy, osobiście wielkich nadziei sobie nie robię, ale po cichu liczę na 2 wygrane w grupie, a co do samej imprezy, już nie mogę się doczekać i jestem pewien że w gronie znajmych wieczory z meczami w pubach podczas tej wielkiej imprezy odbywającej się w Polsce będą kapitalne.

@up urzekła mnie twoja historia.

Polska wyjdzie z grupy z wynikiem 2:1. Teraz jestem już tego pewny.

@up urzekła mnie twoja historia.Polska wyjdzie z grupy z wynikiem 2:1. Teraz jestem już tego pewny.

prześledziłem twoje wypowiedzi w tym teamcie i moim zdaniem jestes burakiem, pewnie z małego miasateczka gnojek, który nawet warszawki, poznania czy wrocławia nie odwiedział, kibicem pewnie też nie jesteś bo wypisujesz durnoty, odnosisz się do statystyk w stosunku do footbolu, gdzie jak wiemy statystyki nie grają, nikt tu nie mówi i pewnie nie tylko tu że Polska ma wygrać cały turniej, wystarczy żeby wygrała 1 mecz w grupie, dla mnie by wystarczyło, jestem kibicem od parunastu lat, byłem na meczach jagielloni, między innymi finał pucharu polski, Bayernu monachium jeszcze na sadionie olimpijskim jak i na alianz arena, pare razy odwiedziałem tez stadiony w innych krajach europejskich i powiem tobie że JESTEM KIBICEM i na dobre czy na złe zawsze będę za reprezentacją Polski, a takich cieci jak ty mam w d*pie, pewnie na żadnym meczuy nie byłeś tylko pierdzielisz durnoty na forach internetowych i dla zasady jedziesz po polakach, wielkiej imprezie którą Polacy organizują, a z kolegami trzepiecie kapucyna przy meczach Barcy czy Realu, mimo tego że nigdy nie zobaczycie ich meczu na żywo, pozdro dla kibiców od kibica, a dla internetowych hejterów i specjalystów hwd

ja wole wyjść na ulice w szaliku, czy koszulce mojego klubu, a nie z JP na skarpetach i klacie, hiphopowa głowo

Mnie intryguje jedno, otóż:

jeśli Polska wygra z Grecją i Rosją

Rosja wygra z Czechami, przegra z Grecją i Polską

Grecja przegra z Czechamia i Polską, wygra z Rosją.

Pozostanie wtedy tylko mecz Polska - Czechy. (W sumie mecz Rosja - Grecja odbywa się w tym samym czasie co Polska - Czechy, jednak załóżmy, że Grecja wygra to spotkanie).

Załóżmy też, że Rosja będzie miała najleszy bilans bramkowy z pozostałych drużyn (Rosja, Grecja, Czechy), więc jakby tak się stało to nasz mecz decyduje o przejściu Rosji. Co w takiej sytuacji mielibyśmy zrobić? Wygrać z Czechami, wtedy Rosja by przeszła, jednak gdyby Polska się podłożyła i przegrała ten mecz - wtedy przeszły by Czechy. Trzeba by było się zastanowić bo przecież Polska nie zapomniała o tym co Rosja nam zrobiła (zabory). To tyle w tym tamcie. xDDDD

Mnie intryguje jedno, otóż:jeśli Polska wygra z Grecją i RosjąRosja wygra z Czechami, przegra z Grecją i PolskąGrecja przegra z Czechamia i Polską, wygra z Rosją.Pozostanie wtedy tylko mecz Polska - Czechy. (W sumie mecz Rosja - Grecja odbywa się w tym samym czasie co Polska - Czechy, jednak załóżmy, że Grecja wygra to spotkanie).Załóżmy też, że Rosja będzie miała najleszy bilans bramkowy z pozostałych drużyn (Rosja, Grecja, Czechy), więc jakby tak się stało to nasz mecz decyduje o przejściu Rosji. Co w takiej sytuacji mielibyśmy zrobić? Wygrać z Czechami, wtedy Rosja by przeszła, jednak gdyby Polska się podłożyła i przegrała ten mecz - wtedy przeszły by Czechy. Trzeba by było się zastanowić bo przecież Polska nie zapomniała o tym co Rosja nam zrobiła (zabory). To tyle w tym tamcie. xDDDD

gra sie do końca, nie ma srania w pekaesie i podkładania się, idąc twoim tokiem rozumowania powinieniem bić w ryj każdego Rosjanina czy Niemca bo kiedyś tam były zabory, a nie raz się wodke z ruskimi piło ;]

@FlashGordon

Naprawde interesi mnie to gdzie byłeś -.- Same hejty omg. Byłem w WWA, byłem na kilku meczach i nie jaram się Realem czy Barcą, jeśli lubisz historyjki. Nie jestem hejtem, fanboyem i nie noszę ciuchów JP. Naprawdę geniusz z ciebie. A to, że mieszkam w małym mieście to co, zbrodnia? Schowaj się jak nie masz nic sensownego do powiedzenia. Fanatycy futbolu k*rwa mać się znaleźli <_<

I nie oczerniaj mnie bambusie.

A, i tak, nie jestem kibicem. I co z tego? Nie mogę się wypowiadać? Boże co za dzieci.

To ja wrócę do tematu bo się tu chłopaki rozkręcili :D

Koko koko - niby crap, każdy hejtuje, ale jak się raz usłyszy to potem w głowie siedzi i wyjść nie może. A o to chyba chodzi nie? Więc na plus.

Co do całej organizowanej imprezy... Zawsze jestem za takimi inicjatywami. Doskonale wiem, że chodzi tu tylko o poparcie i hajs, wiadomka, lecz każda próba stworzenia czegoś na skalę większą niż wojewódzką zawsze coś wniesie do gospodarki, popularności i samopoczucia rodaków. Wiąże się z tym wiele stresu, wiele narzekań i korków. Ale spójrzmy prawdzie w oczy. Czy to nie fajnie zobaczyć wieczorkiem po robocie/szkole zmagania naszych dzielnych wojaków? Czy to na stadionie, czy telebimie, czy nawet u siebie na TV. Chyba w każdym odzywa się wtedy ten duch patriotyzmu i każdy dopinguje jak tylko może naszą ekipę. A przy okazji, to dobry moment dla tych, którzy o coś walczą. Kiedy jak nie teraz :)

Polska zawsze będzie inna, a przynajmniej do tego czasu gdy nasi "rządzący" całkowicie się zmienią. Póki obecnie trzymające władzę pokolenie nie wymrze, nic się nie zmieni. Dalej będziemy mieli obietnice bez pokrycia, autostrady na których najlepiej przemieszczać się helikopterem i inne absurdalne sprawy. Ale i tak ją kochamy, w końcu to Polska.

@FlashGordonNaprawde interesi mnie to gdzie byłeś -.- Same hejty omg. Byłem w WWA, byłem na kilku meczach i nie jaram się Realem czy Barcą, jeśli lubisz historyjki. Nie jestem hejtem, fanboyem i nie noszę ciuchów JP. Naprawdę geniusz z ciebie. A to, że mieszkam w małym mieście to co, zbrodnia? Schowaj się jak nie masz nic sensownego do powiedzenia. Fanatycy futbolu k*rwa mać się znaleźli I nie oczerniaj mnie bambusie.A, i tak, nie jestem kibicem. I co z tego? Nie mogę się wypowiadać? Boże co za dzieci.

Jak nie jestes kibicem to po prostu sie nie wypowiadaj. Bo ch*ja wiesz.

Spinasz sie jak jakis pojebany, jestes po prostu debilem ktory ma opinie typowych polakow ktorzy 1 mecz Polski widzieli i wielcy znawcy.

Mamy teraz najlepszy sklad od lat, w bramce mamy Szczesnego, to chyba mowic nie musze bo sam juz chyba wczesniej wspomniales.

Pomoc tez dobra: Blaszczykowski, Obraniak, Mierzejewski, Grosicki. Blaszczykowski wraz z Piszczkiem i Lewym graja w BVB, jak kazdy z nas wie to oni bardzo duzo wnosza swoja gra do swoich klubow, nastepny to Obraniak, ktory gra w dobrej lidze (francuskiej) w klubie Girondins Bordeaux, ktore zreszta 3 lata temu bylo mistrzem Francji. Tez jest bardzo wazny w swoim klubie.

Nastepny - Mierzejewski, gra w turcji (tak samo jak Grosicki) - jego klub 2 lata temu zdobyl Mistrzostwo Turcji.

No i na zmiane tez mamy dobrych pilkarzy (Rybus, Matuszczyk, Murawski, Wolski - pewnie ktorys z nich bedzie gral jako 5ty pomocnik)

W Ataku mamy Lewandowskiego, ktory zajal 3 miejsce w Bundeslidze pod wzgledem strzelonych goli, Byl by drugi, gdyby Gomez nie strzelal karnych.

Niestety na zmiane mamy slabych napastnikow, Sobiech i Brozek ktorzy w swoim klubach na rezerwie siedza, ale jesli nic sie nie stanie Lewemu to mozemy byc spokojni.

Na koniec zostawilem obrone, no bo tu troche cienko. Mamy Piszczka, Perquisa - no ale co dalej? Niby jest Boenisch, tylko ze juz od roku nie gra (kontuzja) lecz jesli sie ogra to bedzie dobrym obronca. No i 4 obronca to nie wiem kto by mogl zagrac, byc moze Wawrzyniak.

Wiec nasz sklad jest bardzo dobry. I w dodatku od 2 lat sklad sie praktycznie nie zmienial (no moze wyrzucenie kilku graczy za pijanstwo ;D),

wiec zgranie jakies tam bedzie tez.

Jesli gra w obronie sie poprawi to cwiercfinal jest pewny.

Euro Neuro Polska z grupy nie

wyszła i koniec :D