Europa Universalis IV pytanie

Czytałem o multiplayerze i zobaczyłem że jest coś takiego jak dzieleni DLC. Chciałbym zagrać ze swoim kolegą ale on nie ma takich DLC jak ja, czy będzie to działać na takiej zasadzie że mu je udostępnię a on będzie mógł ze mną zagrać?

PS: Czy bezpiecznie jest kupować przez G2A jest tam europa Universalis 4 za 40 zł (sam kupywałem za 120 zł na steam)

https://www.g2a.com/europa-universalis-4-steam-cd-key-global.html?___store=polish

Chciałbym polecić koledze bo tanio ale nie wiem czy to fake czy prawda.

Tak, jeśli Ty zahostujesz grę, to DLC będą aktywne mimo że kolega ich nie ma.

Oczywiście tylko DLC zmieniające rozgrywkę, kosmetyczne DLC jak te z wyglądem jednostek nie są dzielone.

Dzięki to teraz pogram z kolegą :) a mógł byś powiedzieć coś o tej ofercie z G2A bo mnie zastanawia.

O G2A słyszałem wiele opinii i negatywnych i pozytywnych. Dla mnie byłoby to za duże ryzyko, bo biednego nie stać na kupowanie rzeczy dwa razy, ale dużo osób kupuje tam i nie ma problemów.

Ok dzięki.

Witamy,

Jeśli chodzi o zakupy na G2A, możemy zagwarantować, ze nasi klienci są chronieni przed wszelkimi nieprawidłowościami z kluczem, który kupili na naszym Marketplace. Jeśli chce Pan być podwójnie pewny, doradzamy zakup G2A Shield, co pozwoli na natychmiastowe rozwiązanie sprawy.

Zapewniamy, że wszyscy Sprzedawcy oferujący swoje klucze są sprawdzani przez nasz system bezpieczeństwa, choc jesteśmy świadomi, że nie wszystkich oszustów da się wyłapać - dlatego oferujemy wsparcie jako Marketplace sprawujący kontrole nad transakcja.

Jeśli ma Pan więcej pytań, bardzo prosimy kierować je pod adres helpdesk@g2a.com lub na nasz LiveChat. Nasi konsultanci są dostępni 24/7.

Do zobaczenia na G2A.

G2A Team

Czytałem o multiplayerze i zobaczyłem że jest coś takiego jak dzieleni DLC. Chciałbym zagrać ze swoim kolegą ale on nie ma takich DLC jak ja, czy będzie to działać na takiej zasadzie że mu je udostępnię a on będzie mógł ze mną zagrać?

PS: Czy bezpiecznie jest kupować przez G2A jest tam europa Universalis 4 za 40 zł (sam kupywałem za 120 zł na steam)

https://www.g2a.com/europa-universalis-4-steam-cd-key-global.html?___store=polish

Chciałbym polecić koledze bo tanio ale nie wiem czy to fake czy prawda.