Europejski Dragon Nest i reaktywacja starej gildii z SEA

Witajcie przybysze i psychofani cukierkowej grafiki.

Jako, iż dzisiejszego dnia wystartowała europejska wersja Dragon Nest, postanowiłem reaktywować starą gildię pod nową nazwą- Saints :) Kto nas pamięta ten pamięta, było nas sporo i to naprawdę sporo ale jak w każdej grze online i to z polską społecznością wszystko się po czasie wykruszyło. Dziś zebraliśmy się w 3 starych liderów gildii i postanowiliśmy spróbować znów założyć fajną, luźną społeczność w Gnieździe Smoka :).

Kogo szukamy/Czego wymagamy?

-ludzi z humorem i dystansem do siebie, potrafiących dobrze się bawić

-wiek? wiek nie ma znaczenia, musisz posiadać kulturę osobistą

-teamspeak3- nieodłączna część każdej gildii ( IP : srv2.multigaming.pl:10769 - jeśli będzie wymagane, załatwię coś z większą ilością slotów/prywatnego)

Jeśli uważasz, że spełniasz wszystkie ww. wymagania to napisz poniżej swoje podanie:

Imię/Nick :

Wiek(opcjonalnie):

Czym się interesujesz(daj się lepiej poznać):

Klasa:

Do zobaczenia w grze!

Witam a czy przyjmujecie zielonych?? ngdy nie gralem w Dn i mam cheć zacząć i czy pomagacie nowym

Imię/Nick: Szczepan/Thorinek

Czym się interesujesz: Astronomia/MMO/Historia

Klasa:Sorcerer

Witajcie przybysze i psychofani cukierkowej grafiki.

Jako, iż dzisiejszego dnia wystartowała europejska wersja Dragon Nest, postanowiłem reaktywować starą gildię pod nową nazwą- Saints :) Kto nas pamięta ten pamięta, było nas sporo i to naprawdę sporo ale jak w każdej grze online i to z polską społecznością wszystko się po czasie wykruszyło. Dziś zebraliśmy się w 3 starych liderów gildii i postanowiliśmy spróbować znów założyć fajną, luźną społeczność w Gnieździe Smoka :).

Kogo szukamy/Czego wymagamy?

-ludzi z humorem i dystansem do siebie, potrafiących dobrze się bawić

-wiek? wiek nie ma znaczenia, musisz posiadać kulturę osobistą

-teamspeak3- nieodłączna część każdej gildii ( IP : srv2.multigaming.pl:10769 - jeśli będzie wymagane, załatwię coś z większą ilością slotów/prywatnego)

Jeśli uważasz, że spełniasz wszystkie ww. wymagania to napisz poniżej swoje podanie:

Imię/Nick :

Wiek(opcjonalnie):

Czym się interesujesz(daj się lepiej poznać):

Klasa:

Do zobaczenia w grze!