SiemaneRko all. Ktos moze konczy gre w maple story. I moze ktos by oddal postac, itemy lub mesos ? Albo poprostu z dobrego serca by dal ? Bo ciezko zarabiam na scrollach. Dopiero mam 8milionów i 70 lvl -.- . Zalezy mi bardziej na mesos. Jak ktos sie znajdzie, prosze sie ze mna skontaktowac przez PW. Server KRADIA
EuropeMaple Story KRADIA
Dobry, ma ktoś może na zbyciu 10 milionow euro?? moze ktos ma niepotrzebne a mi by sie przydaly? ciezko pracuje, zarabiam srednia krajowa, trudno mi nawet oplacic mieszkanie i 99999 dzieci
Naprawdę, żałosne, nie masz godnosci? nie wspomnie juz o byciu naiwnym
Oco Ci chodzi, powiedz co ? Chciales pokazac jakim jestes idiotą ? Uwierz mi, udało ci się. Nie podoba Ci sie temat ? To wypierdzielaj i nie psuj mi humoru, chociaż już za późno "ciezko pracuje, zarabiam srednia krajowa, trudno mi nawet oplacic mieszkanie i 99999 dzieci" Człowieku daje głowę uciąć że nie masz nawet 12 lat to co ty mi tu gadasz o dzieciach, pracy i o ,,własnym" mieszkaniu. Mogl bys wymyslec lepsze zdanie, to moze bym sie nabral. Ale Z twoja inteligencjach i glupocie ze masz 99999 dzieci (pajac) to sory.
Ps. Prosze, usun konto ...
Nie znam się na MS, możliwe, że cięzko jest tam się dorobić, ale żebrać od innych to trochę śmieszne.
Poświęć więcej czasu na farmienie.
Nazywasz WujkaKijaszka pajacem i idiotą, a sam nie zrozumiałeś ironii w jego wypowiedzi.
Sorry, ale to chyba Ty masz 12 lat.
Wujo mówił sarkazmem...A ty nie pojmujesz...
Po 2 Wujek nie ma chomika na avatarze...
chłopie to jest forum o grach MMORPG a nie caritas.
Jeśli nie chce Ci się grać długo no to masz allegro, tam są do kupienia NXCASH albo postaci w niskiej cenie jak na inne mmorpg. A jeśli nie chcesz wydać pieniędzy no to albo kończysz albo liczysz na cud, że ktoś by Ci oddał postać. Ale w to nie wierzyłbym.
SiemaneRko all. Ktos moze konczy gre w maple story. I moze ktos by oddal postac, itemy lub mesos ? Albo poprostu z dobrego serca by dal ? Bo ciezko zarabiam na scrollach. Dopiero mam 8milionów i 70 lvl -.- . Zalezy mi bardziej na mesos. Jak ktos sie znajdzie, prosze sie ze mna skontaktowac przez PW. Server KRADIA