EUW Szukam graczy

Jak w tytule. Poszukuję osób do wspólnej gry, na serwerze EUW (zarówno zwykłe gierki jak i rankedy jeżeli uznam że ma to sens).

Wymagam jedynie wieku 18+, znajomości mechaniki gry oraz ZNAJOMOŚCI wszystkich postaci (skille etc).

Proszę o podawanie nicków to dodam was w grze.

Pozdrawiam.

Wymagasz mechaniki gry i wszystkich postaci ? WTF !. Popraw to o ile uważasz to za błąd w składni zdania.

Już poprawiłem, za dużo edytowałem i zgubiłem słowo "znajomości".

P.S. Ja mam wszystkie postacie ^.^

Nawet nie wiesz ile wersji sobie w głowie z tym zdaniem w roli głównej wymyśliłem. No ale ok, ja wszystkich postaci nie mam więc się nie nadam :P, ale ogarniam dość sporą część więc . Tak czy siak myśle, że się nie dogadamy, ale jak byś kiedyś potrzebował towarzysza do gry to dodaj mnie w grze. wagonik666

A jeżeli o rankedy chodzi to ostatnio dopiero rozpoczczeła się moja przygoda z nimi więc za wielkiego poziomu to nie mam na nich.

Gre ogarniam myśle nawet dobrze

Niestety na tym serwerze nie znalazło mi nikogo o takim nicku :]

P.S. Login Twojego konta, nie jest nazwą Twojego summonera :P

Fakt :D, nick w grze to samo Wagonik

Gracz Wagonik jest dostępny na serwerze EUNE, a ja gram na EUW :)

SpyQux

Gracz Wagonik jest dostępny na serwerze EUNE, a ja gram na EUW

Kurde to nie doczytałem :D

W każdym bądz razie miłej gry

OeeLoe - Silver III ale myślę, że ogarniam :P.

Jak chcesz top (najchętniej tanki), jungle, adc (Przynajmniej na tym czuję się dobrze). Nie posiadam wszystkich champinów bo kupuję tych co ogarniam albo są mi przydatni ;p. Napisz do jokers As, jednak nie wiem czy będę chciał grać rankedy w przed sezonie.

Możesz dodać mnie dodam ,że mam swój kanał na prywatnym serwerze ts3 (w najlepszej jakości dźwięku ) nick: WitchesPL

Nick Akaz92, praktycznie ogarniam możliwości wszystkich postaci. Najchętniej gram na midzie czasem, adc/jungle

Jak w tytule. Poszukuję osób do wspólnej gry, na serwerze EUW (zarówno zwykłe gierki jak i rankedy jeżeli uznam że ma to sens).

Wymagam jedynie wieku 18+, znajomości mechaniki gry oraz ZNAJOMOŚCI wszystkich postaci (skille etc).

Proszę o podawanie nicków to dodam was w grze.

Pozdrawiam.