EUW team 3v3

Jou.

Ostatnio zrobilem team z kumplem i jednym gosciem ktorego poznalismy na solo q,zagralismy 5 meczy wbilismy P1 i typek praktycznie przestal grac ;p Poszukuje goscia w miare ogarnietego,wiek obojetny,wazne zeby gral dla funu ;p Piszcie swoje nicki , info albo dodajcie poprostu na EUW nick StripX.

Do jutra.

mhm... dywizja jest wymagana czy nie. Jak nie to mnie dodaj a jak wymagasz wyżej dywizji niż brąz to nie. Mój nick jokers as. Możesz mnie przynajmniej sprawdzić ;)

Tam,dywizja nie az taka wazna,wazne zebys ogarnial i mial sporo postaci,bo jak chcesz grac tylko trynda to lipa ;p

Nie tylko try, bo mogę grać na adc/jungle/top ewentualnie support .Oprócz midle no tam mi nie idzie za dobrze, lamię nie miłosiernie. Chociaż teraz sobie kupię katę i parę meczyków pogram na midle, i zobaczę jak to jest. Na normalach ciężko jest zdobyć linie mid :)

Jou.

Ostatnio zrobilem team z kumplem i jednym gosciem ktorego poznalismy na solo q,zagralismy 5 meczy wbilismy P1 i typek praktycznie przestal grac ;p Poszukuje goscia w miare ogarnietego,wiek obojetny,wazne zeby gral dla funu ;p Piszcie swoje nicki , info albo dodajcie poprostu na EUW nick StripX.

Do jutra.