Na pewno niemal każdy z Was słyszał o EVE Online - czy to o dużym progu wejścia, czy o tym że każdy przedmiot w tej grze jest tworzony przez graczy, czy choćby o ogromnych galaktycznych bitwach.
Jak z grubsza gra wygląda można zobaczyć tutaj:
Mam ogromną przyjemność po przygotowaniu wszystkich struktur zaprosić wszystkich, którzy chcą spróbować swoich sił (rzecz jasna za darmo) do Korporacji (taki odpowiednik gildii/klanów) Git Gud Corporation, stworzonej przede wszystkim, aby pomagać nowym graczom.
Nieważne, czy chcesz się całkowicie poświęcić, czy po prostu cieszyć się zajęciami EVE raz na ruski rok - wszyscy są mile widziani!
Wyjaśnimy Ci każdy aspekt:
Walka PVE - Od czyszczenia podstawowych lokacji i prostych misji po eksploracje Otchłani i DED sieteow oraz przechodzenie do systemów null sec
Górnictwo i przemysł - Ciesz się tworzeniem różnych modułów i przedmiotów od zera, zasilając nieskończoną gospodarkę tej gry!
Eksploracja — hakuj i łup zapomniane relikty i informacje o danych warte miliony ISK
Salvaging - Tam, gdzie inni widzą puste wraki, ty zobaczysz niewykorzystaną okazję!
Rozkładanie umiejętności i wyposażanie statków w odpowiednie moduły- 90% sukcesu zależy od twoich umiejętności i posiadanego statku. Przygotowanie własnego, niestandardowego statku to jedno z najbardziej satysfakcjonujących i absorbujących zadań, jakie możesz wykonać!
Dołącz do nas i bądź przygotowany na wszelkie niebezpieczeństwa w Nowym Edenie!
Skontaktuj się ze mną w grze - Parry Potter Casul (proszę nie pytaj o ten nick )
Lub dodaj mnie na Discordzie: GiantDad#4925
Jeśli zamierzasz dołączyć - użyj tego linku https://www.eveonline.com/signup?invc=c3387166-5d99-4aeb-b91c-60d2d69b0bb8 lub kogokolwiek innego - nie zależy mi na reflinkach, po prostu dostaniesz milion skill pointsów, pozwalających zrushować duża ilość umiejętności.
Do zobaczenia w kosmosie!!