Eve Online - Jak zacząć?

Jak najlepiej zaczać grę, z darmowego triala na 14 dni i przedłużyć potem pre-paidem? Czy są jakieś inne sposoby, np. coś w stylu Reffer a friend, które da dłuższego triala?

@edit

Już doczytałem. Czy jest ktoś kto mógłby wysłać mi buddy triala? Proszę o kontakt na PW to podam adres e-mail.

wpisz w google :) jest tam od zasrania linkow na 21d triala. klikasz i tylko register. potem plex do kupna na allegro :) trade w jita 4.4 ale to juz ze sprzedajacym ustalisz. wez 21d triala+30d prepaid i ciesz sie przez 51dni full kontem. w tym czasie jak ogarniesz system jestes w stanie juz sie utrzymac za kase z gry (chyba ze ci dopisze szczescie to w tydzien zarobisz na plexa).

roznica jest taka ze na trialu nie wszystkie skille/misje bedziesz mogl robic wiec najrozsadniejszym wyjsciem jest rejestracja na 21d+kupno odrazu 30d i wedrowka do jita zeby miec full konto z pelnymi prawami.

@edit

ja juz nie gram ale co nie co sie liznelo w evce :P

zamiast tworzyć nowy temat to zapytam się czy będę w stanie pograć na lenovo z580 to są moje parametry z serwisu can you run it odpalic odpale ale czy bedę mógł relatywnie komfortowo pograc

green_checkmark.gifCPU Minimum: Intel Pentium® or AMD @ 1.5 GHz You Have: Intel® Core i3-3110M CPU @ 2.40GHz
drivers-updates.gif Click here for the latest CPU drivers.
green_checkmark.gifCPU Speed Minimum: 1.5 GHz You Have: 2.4 GHz Performance Rated at: 4.68 GHz
green_checkmark.gifRAM Minimum: XP (SP2) – 1 GB / Vista – 1.5 GB You Have: 4.0 GB
green_checkmark.gifOS Minimum: Windows® XP Service Pack 2 / Vista / 7 You Have: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 64-bit
drivers-updates.gif Click here for the latest Windows drivers.
green_checkmark.gifVideo Card Minimum: ATI Radeon X1600 or NVIDIA GeForce 7300 GT or higher graphics card with 128 MB of Video RAM* which supports Shader Model 3 You Have: GeForce GT 630M
drivers-updates.gif Click here for the latest Video Card drivers.
Features: Minimum attributes of your Video Card Required You Have green_checkmark_small.gif Video RAM 128 MB 3.6 GB green_checkmark_small.gif 3D Yes Yes green_checkmark_small.gif Hardware T&L Yes Yes green_checkmark_small.gif Pixel Shader version 3.0 5.0 green_checkmark_small.gif Vertex Shader version 3.0 5.0 green_checkmark.gifDirectX version Minimum: DirectX 9.0c (included) and latest video drivers You Have: 11.0
green_checkmark.gifSound Card Minimum: Yes You Have: NVIDIA Virtual Audio Device (Wave Extensible) (WDM)
drivers-updates.gif Click here for the latest Sound Card drivers.
green_checkmark.gifFree Disk Space Minimum: 20 GB You Have: 273.4 GB

W ciagu 21i jest sie wstanie zrarobic na plexa. Ja robilem kopacza 700mln na dzien pierwszy zrobilem a potem odechcialo mi sie grac. NAjlepiej bd ci robic samouczek i potem tluc military. Mozesz tez inne zaczac bo dadza skile i statki. Jak juz bd robic misjie to musis bardzo uwaznie czytac. Na y masz samouczki troche poogladajt i jakis polski servis o eve jest bardzo ulatwia sprawe. Jak troche poczytasz wiedzy przytulisz to z gra problemu nie bd mial

Jak najlepiej zaczać grę, z darmowego triala na 14 dni i przedłużyć potem pre-paidem? Czy są jakieś inne sposoby, np. coś w stylu Reffer a friend, które da dłuższego triala?

@edit

Już doczytałem. Czy jest ktoś kto mógłby wysłać mi buddy triala? Proszę o kontakt na PW to podam adres e-mail.