EVE online, kilka pytań

Siemka wszystkim,

ostatnio strasznie zajarałem się grą jaką jest eve online, natomiast mam kilka pytań co do niej, otóż jak aktualnie jest tam z populacją? Ostatnio były jakieś wielkie bitwy, no ale jakby nie patrzeć już pracują nad nowszą wersją, więc nie wróży to nic dobrego dla starej :)

No i najważniejsze, jako że niestety maturkę mam w tym roku to nie bardzo będę miał dużo czasu na grę, czy da się w 21trialu zarobić na plexa i potem kontynuować grę bez większych problemów? Bo ostatecznie mogę zapłacić za miesiąc gry, ale moja żydowska natura nie bardzo mi na to pozawala :D

Pozdro

Niestety nie da się zarobić w 21 dni na plexa, poniżej masz cytat z polskiej strony EVE:

Teoretycznie to jest możliwe... jeśli codziennie siedzisz po kilkanaście godzin nad grą i do usranej śmierci kopiesz rudę w co najwyżej 0.6. Ale to zmieni grę w druga pracę. Niestety, w 21 dni się nie da, w praktyce zajmuje to cztery, pięć miesięcy normalnego grania minimum.

Link: http://eve-online.co...edluzenie-konta

A co do populacji to wydaje mi się że większość graczy jest już na tych bardziej niebezpiecznych terenach a nie tych początkowych, ale jeśli nie chce ci się samemu grać to ja mam od jakiegoś czasu ochotę na EVE Online, więc można by razem zagrać ;)

@up gówno wiesz... na high secach lata od zaje*** ludu a czemu ? bo zycie pirata nie jest latwe i nie jest ekscytujące w high secu masz milicje i mase low pvp po 20v20 a nie 1kvs1k gdzie wszystko siedzieje 100X wolniej a jak dostaniesz punkta to leżysz

co do grania samemu... kolejna błedna i myląca sprawa bo masz dużo noob-friendly corpów jak np unseen academy gdzie ucza jak grać w PvE i PvP a takich corpów jest naprawde sporo

Jeśli chcesz pograć w eve to napisz 242557 na moje gg chętnie pomogę.

W null i low secu mieszkają nie tylko piraci, tylko normalne corpy również. Zarobki są większe oraz zabawa, bo w high secu nie uświadczysz tej niepewności, czy jak zaraz nie przeskoczysz to nie wlecisz w bańkę czy trafisz na kampę.

Populacja spora, od 35-50 tysiecy osób na jednym serwerze!

Co do zarabiania na plexa, że tak powiem w d*pie byłeś i gówno widziałeś. W 3 dni można zarobić na plexa siedząc 3h dziennie. Jak się nie sprężasz to w tydzień bez problemu.

Owszem można ale po 2-3 miechach skillowania jeśli w hi-sec, chyba że robisz misje frakcyjne, i wtedy nie możesz być w corpie, paru tygodniach w wh 3, latając z corpem, ew można sporo zarobić w niestandardowe sposoby (jakie zatrzymam dla siebie ^^).

Orfiel, on mówi o najbardziej żałosnej grupie graczy, czyli milicjanci, którzy pojawią się na Combat Site i siedzą tam dopóki nie zaliczy im tych paru minut lub nie przyleci ktoś na grida.

Przy misjach frakcyjnych właśnie brałem pod uwagę milicje, ale głupotą jest gadanie że nie da się w 21 dni zarobić na plexa i że trzeba siedzieć niewiadomo ile bo się da, nawet samemu, jednak taka gra dużo traci wtedy.

Po pierwsze na plexa da sie zarobic w 21 dni triala.

Sam zarobilem w 10 dni farmiac w milicji, nietety jest pozniej problem z zamiana LP (za milicje) na ISK'i bo trzeba miec nie maly kapital.

Musisz znalesc jakiegos dobrego korpa milicyjnego ktory nauczy cie podstaw eve jak i milicji oraz pomoze wymienic LP'ki z milicji na ISK'i.

Jak chcesz grac za darmo to przygotuj sie na miesiac nudow i farmienia bo bez skilli to ani w pvp sie nie pobawisz ani handel, produkcje.

Po miesiacu z jako takimi skillami mozna smialo czerpac z gry przyjemnosc.

W sumie zamierzam wrocic do eve po malej przerwie wiec bede mogl zaoferowac pomoc, jak cos odezwe sie na PW.

Siemka wszystkim,

ostatnio strasznie zajarałem się grą jaką jest eve online, natomiast mam kilka pytań co do niej, otóż jak aktualnie jest tam z populacją? Ostatnio były jakieś wielkie bitwy, no ale jakby nie patrzeć już pracują nad nowszą wersją, więc nie wróży to nic dobrego dla starej :)

No i najważniejsze, jako że niestety maturkę mam w tym roku to nie bardzo będę miał dużo czasu na grę, czy da się w 21trialu zarobić na plexa i potem kontynuować grę bez większych problemów? Bo ostatecznie mogę zapłacić za miesiąc gry, ale moja żydowska natura nie bardzo mi na to pozawala :D

Pozdro