Siema.
Mam kilka pytań dotyczących gry EVE Online.
1. Czy na 14 dniowym trialu da się zarobić na plexa?
2. Na jakim serwerze się opłaca grać.
3. Czy macie jakieś gildie/klany?
Siema.
1 tak
2 jest tylko 1 serwer ;pp
3 sa napewno wiem że jest akademia jakas założona przez polaków pomagaja w początkach i pvp
co do 1 ze da sie zarobic... no da sie da ale musiał byś być ekonomista z prawdziwego zdarzenia bo tylko tak dało by się to zrobić i wymagało by to ogromu czasu
Czyli musiałbym zbierać kase na trialu, a potem kupić jednego z allegro i dopiero później dał bym radę zarobić?
Nie. Bawisz się na 21dniowym trialu (subskrybent daje Ci 21 dni triala). Na naukę podstaw gry potrzebujesz minimalnie miesiąca. Kupujesz 1 miesiąc (około 50zł). Dołączasz do corpa i zarabiasz.
A mogę też grać teraz na 14 dniowym, potem nowe konto na 21 dniowym i na tym 21 dniowym kupuje później plexa i zarabiam. Można tak?
@2UP nie zgodzę sie...
nie da sie zarobic na PLEX'a nawet w corpie jak nie masz statku np DRAKE z fitem którego się robi 3 miechy
chyba że tak jak ja jakimś cudem (albo jak ja przez kolegę) dołączysz do top 3 ally (byłem w goonach)
@up
nie ;p triala 21 dni dają ci ludzie którzy już maja konto chcesz załatwię ci taki key od kumpla
sytuacja wygląda tak... ty dostajesz 21dni a osoba która dała ci "przepustkę" dostanie 30 dni za free jeżeli ty aktywujesz swoje konto w tym czasie(w ciagu 21 dni musisz miec plexa)
a w nagrodę od takiego gracza dostajesz kasę nie pamiętam ile ale prawie plex będzie
czyli reasumując
placisz 1 a masz prawie 3 miechy gry
ps. jak masz PS3 to polece ci Dust514 to FPS w świecie EvE połączony z EvE
Możesz kupić za 10$ starter pack który możesz użyć na trialowym koncie tylko raz, ale to jest 30 dni gry i do tego jakieś rzeczy typu statek i śmieciowy fit za 300 k.
Jeśli jesteś zainteresowany to mogę ci podesłać stronkę o ile ją znajdę.
Jaką rasą grać?
Magar, jest to możliwe, dzięki systemowi Fractional Warfare. Są corpy, które zajmują się tym i idzie (podobno) w dzień zarobić na 2 PLEX'y przez graczy, którzy nigdy wcześniej nie mieli styczności z EVE. Problem polega na tym, że tego typu korpy są nastawione tylko i wyłącznie na farmienie kasy, więc za dużo się tam nie nauczysz.
Rasa startowa decyduje tylko o systemie startowym i pierwszym statku. Wybierz jaką chcesz.
Idzie w dzień zarobić na PLEXA na trialu. Jeżeli chcesz pomocy to wal na gg: 1639935
W moim przypadku było tak. Olałem całą naukę (w UA nikt się nie chciał mną zająć), więc znalazłem polskiego CORPA, który nauczył mnei zarabiać na wojnie, bez żadnych strat. W ciągu 21 dniowego triala zarobiłem na całoroczną subskrypcje. Teraz wracam do Hi-secu aby dowiedzieć się więcej o tej grze.
Pozdrawiam
Siema.