EVE Online - pomoc i pytania

Witam. Poszukiwałem swojego miejsca w świecie MMO i chyba je znalazłem. EVE Online jak dla mnie ma najwspanialszą społeczność, co jest dla mnie jedynym i głównym wyznacznikiem dobrego MMO, oraz rozbudowany gameplay.

I tutaj mam parę pytań:

- Czy grają jacyś Polacy? Jakieś polskie sojusze?

- Czy jest jakiś aktywny gracz EVE Online na forum?

- Czy mógłby ktoś pomóc mi wyjaśnić parę spraw związanych z grą?

- No i najważniejsze, czy jest się w co pchać?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi, a osoby chętne do pomocy zapraszam na gg: 1639935.

1. Tak

2. Tak - ja

3. Tak

4. Tak

Kocham pytania tego typu.

Kocham tego typu odpowiedzi :) Proste, zwięzłe i na temat :)

I dzięki za odezwanie się na gg.

Zapraszam do Unseen Academy

http://www.unseen.pl/

a dokładnie w UA nauczą Cię podstaw. Resztę ogarniesz grając z kumatymi ludźmi. Kiedyś był duży polski sojusz Coven zapukaj tam, przyjmą po szkoleniach w UA. Fly safe o7

Might Tay, długo grasz? My z Vertixenem zaczeliśmy jakoś 1,5 miesiąca temu. A co do C0venu to nie polecam dla nowicjusza, za duże ciśnienie na pvp, nie ma czasu nawet na plexa zarobić. Po UA poszukaj sobie jakiegoś małego corpa z fajnymi ludźmi zgodnymi z twoimi celami. My upatrzyliśmy sobie KOZĘ, latamy w amarskiej milicji. Jest pew-pew, można fajnie i szybko zarobić na plexa, są większe gangi, jest solo pvp i co najważniejsze spoko ludzie. Wystarczy że wejdziesz na Polish i powiesz że jesteś po UA - będą się o ciebie zabijać.

Wczoraj zacząłem grę. Jeżeli byłby ktoś chętny to: http://www.twitch.tv/samuraj1369

Zapraszam!

Wszelkie porady mile widziane!

Witam. Poszukiwałem swojego miejsca w świecie MMO i chyba je znalazłem. EVE Online jak dla mnie ma najwspanialszą społeczność, co jest dla mnie jedynym i głównym wyznacznikiem dobrego MMO, oraz rozbudowany gameplay.

I tutaj mam parę pytań:

- Czy grają jacyś Polacy? Jakieś polskie sojusze?

- Czy jest jakiś aktywny gracz EVE Online na forum?

- Czy mógłby ktoś pomóc mi wyjaśnić parę spraw związanych z grą?

- No i najważniejsze, czy jest się w co pchać?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi, a osoby chętne do pomocy zapraszam na gg: 1639935.