[ EVE online ] poszukuję ludzi

Witam wszystkich!

Właśnie przed sekundą wrzuciłem sobie download EVE online. Aktualnie szukam kogoś kto chciałby ze mną pograć, oraz głównie rozjaśnić mi taktyki tejże skomplikowanej gry.

Miałem już 2 podejścia do tej gry, acz oba nie wypaliły. W pierwszym po prosu gra mnie przerosła, a w 2 trafiłem do dość specyficznego society, który trudził się zbieraniem gazu w wormhole'ah, co było bardzo opłacalne... acz skrajnie nudne :P

Jako że gra zachwyca mnie rozbudową - chciałbym jeszcze raz spróbować. Plexa mogę kupić, acz po trialu + ewentualnie 1 plexie wolałbym się uniezależnić :)

Pozdrawiam

w grze na czacie polish popytaj powinni ci pomoc

Witam wszystkich!Właśnie przed sekundą wrzuciłem sobie download EVE online. Aktualnie szukam kogoś kto chciałby ze mną pograć, oraz głównie rozjaśnić mi taktyki tejże skomplikowanej gry.Miałem już 2 podejścia do tej gry, acz oba nie wypaliły. W pierwszym po prosu gra mnie przerosła, a w 2 trafiłem do dość specyficznego society, który trudził się zbieraniem gazu w wormhole'ah, co było bardzo opłacalne... acz skrajnie nudne Jako że gra zachwyca mnie rozbudową - chciałbym jeszcze raz spróbować. Plexa mogę kupić, acz po trialu + ewentualnie 1 plexie wolałbym się uniezależnić Pozdrawiam

Dalej szukasz ludzi? Jestem weteranem tej gry mogę Ci pomóc pisz na emalia darusss@gmail.com

Witam wszystkich!

Właśnie przed sekundą wrzuciłem sobie download EVE online. Aktualnie szukam kogoś kto chciałby ze mną pograć, oraz głównie rozjaśnić mi taktyki tejże skomplikowanej gry.

Miałem już 2 podejścia do tej gry, acz oba nie wypaliły. W pierwszym po prosu gra mnie przerosła, a w 2 trafiłem do dość specyficznego society, który trudził się zbieraniem gazu w wormhole'ah, co było bardzo opłacalne... acz skrajnie nudne :P

Jako że gra zachwyca mnie rozbudową - chciałbym jeszcze raz spróbować. Plexa mogę kupić, acz po trialu + ewentualnie 1 plexie wolałbym się uniezależnić :)

Pozdrawiam