Eve online-pytanie

Witam,mam chęć zabrać się za eve online,i mam pytanie a dokładnie czy jest możliwość na trialu jakoś uzbierać na plexa czy jak to się nazywa:).

Zdołałem zdobyć trial na 21- dni, już tu na forum kiedyś temat byłi jeden użytkownik wypowiadał się na ten temat że jakoś się da, I czy by ktoś mnie wziął w obroty na początku gry?:)

to jest tak... opcja istnieje ale mowie ci ze to dla osoby swiezej nie mozwliwe. Musisz miec nie lada doswiadczenie w Evce, jest inny sposob dostales trial 21 dni zasada w eve jest taka (schemat)

ty dostajesz buddy (21 dni)

w eve za cos takiego osoba dajacas buddy daje 400m plex kosztuje 500m jak dobrze zagadasz mozesz zrobic tak ktos daje ci buddy

Dzięki stary!;D teraz szukam osoby jakiejś ktoś chętny do zrobienia jak tutaj MagarPl wytłumaczył, ktoś chętny?:D

ja dopiero dzis plexa dostane (chyba) bo gram od nowa a nie oplaca mi sie starego konta aktywowac bo malo tam mam (moze z 2 miechy gry) ale co jak co pozniej moge tak sie pobawic mam o tyle dobra sytuacje ze kumpel mnie do Corpa wkrecil i bede od poczatku mial full pvp i null zone :D

Ja dziś mam zamiar zacząć grać, właśnie evka mi się pobiera czyli co ja mam na początku robić? tzn grać na samym trialu na 21 dni?;)

pisz do mnie na gg podam ci mumble opowiem ci co i jak

Witam,mam chęć zabrać się za eve online,i mam pytanie a dokładnie czy jest możliwość na trialu jakoś uzbierać na plexa czy jak to się nazywa:).

Zdołałem zdobyć trial na 21- dni, już tu na forum kiedyś temat byłi jeden użytkownik wypowiadał się na ten temat że jakoś się da, I czy by ktoś mnie wziął w obroty na początku gry?:)