Co do starter Packa, to tak.
Wybacz, późna godzina.
Jest taka opcja na stronie jak Time for Plex. Jeżeli to uruchomisz, to masz 4h dodatkowej aktywacji konto. W tym momencie możesz wejść do gry i kupić plexa.
EVE Online pytanie
ta, dostajesz 30 dni gry i itema co sprzedasz za jakieś 300 mil, tylko warto taniej poszukać bo normalnie są po jakieś 20$
A dasz mi tego PLEXa Samurai, bo mnie nie stać
*edit* Coś takiego, tak? http://allegro.pl/eve-online-core-starter-pack-gra-30dni-i5260613121.html
ta, troche drogo ale i tak połowe taniej
Tak, coś takiego.
Z opisu starter packa: "Gracze otrzymują fregatę górniczą Venture - zwinny, opancerzony statek"
Reklama dźwignią handlu...
Zwinny tak, opancerzony niekoniecznie
"opancerzony" xD
Najszczęśliwszy, w każdym razie, naprawdę nie mam ochoty pisać 20 stronnicowego wypracowania na temat samego wstępu do EVE, bo to sie mija z celem, swoje czasu podczas nauki nowych graczy prowadziłem 3 godzinne szkolenia co tydzień, może co dwa, aktualnie jak wejdziesz na grę, nie ma problemu, możemy pogadać, plexa zarabia się bardzo łatwo wbrew opinii "graczy niedzielnych" (pieprzeni każuale)
Niestety kumpel stwierdził, że EVE "kategorycznie nie", bo w kosmosie musi być dynamika...
I stwierdził to w jeden dzień?
Jeżeli tak to go olej i wciągnij się w świat EVE
JA bym chętnie zaczął. Jakiś korp dla poczatkujacych? ;d
@Jesiotr Jest kilka, aczkolwiek to wygląda trochę inaczej, ale spójrz na to z innej strony, każdy kiedyś zaczynał i daje rade, więc poradzisz sobie z pomocą innych
@Yamiji Widać nigdy nie brał udziału w żadnej bitce. Emocje z czasem mijają, ale osobiście znam człowieka, który nie może grać w eve pvp, gdyż ma problemy z sercem i stres wpłynął na niego tak, że prawie miał zawał. Co do "pro uber dynamicznych next-genów" pokroju Elite dangerous nawet się nie wypowiem, każualowy syf.
Hmm spróbuj w X-Alpha mają chyba korp szkoleniowy.
Małe bitwy lokalne mogą być emocjonujące.
Bitwy wielkich korporacji przy maksymalnym Time Delay to dosłowne przeciwieństwo dynamiki.
Emocje != dynamika
Ja osobiście zacząłem nowego triala, pod patronatem Terraxusa i zobaczymy jak tym razem mi pójdzie.
Jeśli dobrze kojarzę korp to X-Alpha to nie są zbyt lotni, aczkolwiek mogę się mylić, jak chcesz to napisz do mnie w grze "happywheels keikira" pogadamy i ja też popytam chłopaków co i jak
Adisko, dzięki za polecenie tej milicji. Wszystko wyjaśniają/wyjaśnili aż miło. Zaczynam jutro robić plexy, Nabijać LP i kupić abo. Mam triala na ciebie
Jesiotr Lykann? Nie ma problemu, obowiązkiem jest pomóc nowym =) Jak będziesz miał jeszcze jakieś pytania, szczególnie na temat pvp, to polecam zgłosić się do mnie, gdyż akademia milicyjna nigdy dobrym pvp nie grzeszyła. Resztę zapraszam do gry, EVE gryzie tylko przez pierwszy miesiąc =) Fly safe o7
https://secure.eveonline.com/trial/?invc=2d08154f-0a51-40bf-85f9-64aee044d254&action=buddy