EVE Online pytanie

Szukamy z kumplem gry i wśród moich typów jest EVE, ale jako że żaden z nas za PVP nie przepada, to chciałbym zapytać, czy EVE ma jakieś porządniejsze PVE, czy jednak głównie "chodzi" o walki z innymi graczami.

Można tylko pve w EvE jest cholernie nudne. Ale są polskie korporacje zajmujące się robieniem misji czy tam kopaniem skałek.

Teoretycznie są misje, anomalie i inkursje, ale to, można powiedzieć, elementy drugorzędne, robione w przerwach.

Dużo ludzi robi to własnie jako główną zabawę, chyba tylko inkursje są ciekawe ale troche SP trzeba mieć

Pve w EVE jest bardzo rozbudowane, nie słuchaj ludzi, którzy twierdzą inaczej. Ogólnie gra jest jedną z najbardziej rozbudowanych na rynku pod każdym aspektem, a pve w szczególności. https://secure.eveonline.com/trial/?invc=

Zapraszam do gry, za rejestrację z linka i przedłużenie konta dostaniecie 400m na start. Jeśli chcecie się dowiedzieć jak zacząć, co robić etc skrobnijcie maila do "Adisko Hadah", napewno się odezwę

warn_ico.png
Reflink
~Leman

Adisko, Happywheels Keikira? :D

PVE w tej grze jest mocno rozbudowane, anomalie, inkursje, sygnatury, eskalacje, misje security, jest tego masa!

PvE to poprostu zaplecze finansowe na wszystko inne. Z dobrymi skillami godzina luźnej gry dziennie daje tyle forsy że cie stać na carriera z wyposarzeniem i jeszcze na plexa styknie.

Gdzie tyle? FArmienie C5 WH? Bo z tego co słyszałem to największy przeliczniki bezpieczeństwo/zarobek ma inkursja, gdzie jesteś w stanie zrobić 200 mil/h

nie 200 ale 100-120 na anomaliach w nullu

I czym robisz te anomki w nullu? T3? Czy już jakimś dredem?

lol dredem anomalii nie zrobisz :P T3 też więcej jak 18-25 mil na tick nie wyciśniesz

Vindicator na frakcyjnym fitcie robi ticki po 40-45

No to trochę przegiąłeś z tym carrierem i plexem w godzine ;)

no 120 mil na godzine to jakieś 3,5miliarda na miesiąc, carrier z fitem kosztuje 1,8-2,5b

a sory miło być że na miesiąc, o tej godzinie to ja nie wiedze na oczy już :P

Hahahah, pardon, już myślałem, że tułam 400 mil/h jak jakiś biedak :D

Tak jeszcze z innej beczki, patrzylem generalnie na opcje płatności i jeśli mam wygaśniętego triala, to najpierw muszę go aktywować zanim będę mógł czas gry dokupywać tak?

Nie, odpalasz triala i w pierwszy dzień triala możesz kupić sobie plexa i przedłużyć konto o 30 dni, co automatycznie zmienia twój status konta z TRIAL na FULL.

PS. Możesz pytać, bo próbuję się uczyć, a siedzę na forum :P

najlepiej to by było kupić starter packa jeżeli to trial wciąż był. Nie wiem czy są teraz jakieś promocje bo ostatnio po 16 zł były.

https://www.madorc.com/deals/eve-online-starter-bundle/

Niestety skończyło się parę dni temu :(

@Samurai: Czytanie ze zrozumieniem się kłania, piszę przecież że trial już mi wygasł, a ja mam dość perfidną naturę pod tym względem i jak nicku nie odzyskam, to klapa na całego :P

@Terraxus: Czyli kupno starter packa, dostaje kod i normalnie wprowadzam na Activate Code?