Teraz jest bardzo opłacalny bundel dla nowych graczy, którzy chcą zagrać w Eve Online. Za 0,01$ możemy kupić Starter Pack dający nam 30 dni gry i początkowe przedmioty do gry. Tutaj jest on - https://www.humblebundle.com/
EVE Online Starter Pack za 0,01$
Polecam najpierw założyć konto trial na 21 dni (link od aktywnego subskrybenta), a następnie uruchomić starter pack. Macie 51 dni gry.
Dokladnie ja juz zakupilem jak narazie nie przekonalem sie co do gry ale moze za jakis czas jak wiecej czasu bd aktywuje keya i popykam Ciekawe co bd jutro
Pisze, że muszę wydać minimum 3.13$ ;o
Za min 3.13 $ jest vanity pack ehh ...
Ale za 0.01$ jest dalej zwykły starter pack ? Możecie co on "daje" i jak można zapłacić bez karty kredytowej ? Mam jedynie kilka euro na paysafecard, ale niestety nie można taką opcją zapłacić.
Paypal.
Starter Pack daje Ci jakieś pierdółki, ale najważniejsze jest 30 dni abonamentu.
Może znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która kupi 2 takie kody za 0,01$? Niestety nie posiadam konta na Paypal, więc sam nie mogę tego kupić.
W zamian mogę oddać kod paysafecard z 2,58 zł...
Dziękuję z góry.
Odezwij się na PW
Mam pytanie. Czy można tych Humble Bundle kupić ile się chce? Bo jak tak, to ekonomię szlag trafi.
Max. 3 na jedno ip. Potem blokują zakup i jak chcesz więcej to musisz do nich pisać.Ale zazwyczaj nie odblokowują możliwości kupna.
Starter packi masz chyba do użycia tylko jednorazowo, Might.
Nieistotne. Masz konto, robisz z reflinka trial account i wpisujesz na nie ten kod - w ten sposób konto główne dostaje PLEX'a. Powtarzaj ile chcesz.
Nie jest to pierwszy Bundle z Eve, więc myślą, że nic się nie zmieni.
Co daje ten Vanity Pack ?
A czy byłby ktoś taki uprzejmy i mógłby kupić kluczyk także mi? Może będę mógł się jakoś odwdzięczyć
Mam pytanie. Czy można tych Humble Bundle kupić ile się chce? Bo jak tak, to ekonomię szlag trafi.
Ja kupiłem 5 sztuk gdyby po miesiącu mi się znudziło, to wrócę za jakiś czas znowu.
Ogarnąłby też mi ktoś jeden lub dwa klucze? Będę bardzo wdzięczny :]
Nieistotne. Masz konto, robisz z reflinka trial account i wpisujesz na nie ten kod - w ten sposób konto główne dostaje PLEX'a. Powtarzaj ile chcesz.
Wystarczy przeczytać na stronie humble w opisie gry
"Redeeming a Starter Pack will initiate the creation of a new EVE account. This starter pack cannot be combined with any existing EVE account (trial included) and has to be accessed separately. Starter packs also can not be used with CCP's Buddy Program."
Mówiąc krótko - nie da się tego użyć z trialowym kontem, ani buddy-trial.
Żeby dostać plexa na główne konto z buddy-invite, nasz "kolega" musi zmienić konto na full z triala, co oczywiście jest niemożliwe ze względu na na to, że starter pack omija triala.
Tak to powinno wyglądać
Znajdzie się ktoś kt mógłby mi zakupić tego Humble'a ? Pieniążki mogę oddać na konto przelewem w postaci PLN. Niestety moją kartą zapłacić za humble'a nie mogę i paypala też nie posiadam
@edit
nieaktualne znajomek z roku mi zakupił