EVE Online starter pack

Czy ktoś z was gra w EVE Online. Mnie ten tytuł zainteresował nie dawno, gram na razie w wersję trial i mnie wciągnęła. Podoba mi się, że gra jest rozbudowana i ma klimat. Na razie uczę się gry, jak ktoś ma jakieś rady to możecie pisać:)

Czy klucze na starter packa można aktywować na Steam? są w promocji teraz tej z paypala i się zastanawiam czy jest to możliwe.

To bez różnicy czy używasz STEAM czy nie(chociaż odradzam). Na stronie EVE Online klikasz opcję "Login with STEAM account" i masz normalne konto, gdzie wpisujesz klucze.

Dołącz do jakiejś tutor company, z polskich polecam Unseen Accademy. Poznaj mechanikę gry, nie śpiesz się. Nie rushuj po PLEX'a, bo umrzesz z nudów. Jeżeli nie jesteś mnichem to nie baw się w kopanie.

Czy ktoś z was gra w EVE Online. Mnie ten tytuł zainteresował nie dawno, gram na razie w wersję trial i mnie wciągnęła. Podoba mi się, że gra jest rozbudowana i ma klimat. Na razie uczę się gry, jak ktoś ma jakieś rady to możecie pisać:)

Czy klucze na starter packa można aktywować na Steam? są w promocji teraz tej z paypala i się zastanawiam czy jest to możliwe.