Eve Online-Team,Klan,Itp

Poszukuje (najlepiej) jakiegoś klanu do EvE online który by wszystko by mi wyjaśnił jak w to się gra i z czym to się je.Bardzo zależało by mi na jakimś klanie czy korporacji (?) czy jak to tam się nazywa.Chciałbym właśnie klan ,ponieważ odrazu z fazy uczenia sie przejść w pomaganie swoim i być w dużym gronie graczy.(Sory za lekkawo dziwne pisanie ale już jest 1:20 w nocy i własnie przypomniałem sobie żeby o tym napisać)

Zrób wszystkie tutoriale, idź do Unseen Academy, naucz się grać i dopiero później szukaj corpa. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam.

Ciężko mi nie poprzeć przedmówcy. Dodatkowo, UA zawsze organizuje jakieś walki PvP czy PLEX'y, dlatego warto.

Suicide Sun - tam idź, chłopaki Cię wszystkiego od zera nauczą, a na plexa zarobisz w 2-3 dni na trialu.

Wiem, że jest na to mała szansa, ale jeśli ktoś potrafi komunikować się w podstawowy sposób po angielsku, polecam właśnie korporacje, gdzie głównym językiem jest ten wcześniej wspomniany. Byłem w kilku ojczystych korporacjach, w tym w powyższych i praktycznie żaden corp(przyjazny nowym graczom) nie umywa się do większości anglojęzycznych. Jeśli już będziesz miał te 20 dni na karku to polecam przejść do null sec, ewentualnie dołączyć do któregoś corpa z Factional Warfare(low sec), jeśli masz jakieś opory przed strefą 0.0.

Co do Suicide Sun, jest to małą korporacja, w której oprócz Souli'ego, Arta i Nafu(bo chyba tylko oni zostali z corpa Rainbowa, nie pamiętam dokładnie) raczej nie dochodzą ludzie do głosu i ciężko się poczuć "jak w domu". Przynajmniej ja miałem takie wrażenie, kiedy tam byłem. Swoją drogą, teksty typu "(...)a na plexa zarobisz w 2-3 dni na trialu", szczególnie w tej korporacji(dlaczego? wszystko jest w opisie corpa)

Unseen Academy to przeżytek. Dołączają tam tylko ci, którzy nie znają angielskiego i/lub ktoś ich danej osobie polecił, "bo tak" albo naopowiadał bajek. Tutaj proszę wrócić do początku mojej wypowiedzi.

Jeśli jednak angielski jest dla ciebie czarną magią, zostaje ci, niestety, takie UA. Nawet, gdy znasz ten język w średnim stopniu, możesz dołączyć do korporacji, która nie jest polska. Nie musisz od razu wypowiadać się nie wiadomo o czym na Team Speak-u. Najpierw rozmawiasz na corp chat w grze, potem przesiadasz się na TSa i dużo słuchasz, a potem już samo wejdzie ci w nawyk rozmawianie z nimi i odzywanie się w niektórych momentach.

Jakieś konkrety? Alliance "Spaceship Samurai", w którego skład wchodzi kilka korporacji o różnym stopniu zaawansowania członków. Polecam z całego serca na początek. Jakby co, gram pisz do mnie PM, to podam ci mój obecny nick i będziesz mógł mnie pytać o co tylko chcesz już w grze. :)

Ok dzięki Ryci chyba tak zrobie."Engliszowski" znam nawet nawet tylko ze słuchaniem mam problem.Spróbuje dołącze.Dzięki.

Właściwie też poszukam czegoś polskiego.

Poszukuje (najlepiej) jakiegoś klanu do EvE online który by wszystko by mi wyjaśnił jak w to się gra i z czym to się je.Bardzo zależało by mi na jakimś klanie czy korporacji (?) czy jak to tam się nazywa.Chciałbym właśnie klan ,ponieważ odrazu z fazy uczenia sie przejść w pomaganie swoim i być w dużym gronie graczy.(Sory za lekkawo dziwne pisanie ale już jest 1:20 w nocy i własnie przypomniałem sobie żeby o tym napisać)