EVE online - zaczynam na całego, gra na lata

Witam serdecznie. Zaczynam właśnie przygodę, za niedługo przechodzę z triala na pełnoprawne konto i szukam jakiegoś dobrego polskiego corpa. Jakieś podstawy już znam - koncze przechodzić te misje początkowe. Myślalem o kopaniu/przetwarzaniu/produkcji. Także corp nastawiony pod te dziedzinki, byłby bardziej mile widziany!

o7!

Zgłoś się do UNSEEN(.pl), przejdziesz ich akademię i w późniejszym czasie trafisz do oficjalnego składu. Innych polskich korporacji nie znam, gdyż nie lubię rodaków w tej grze. A co do rozpoczynania kariery jako górnik to z góry mogę powiedzieć, że znudzi Ci się taka gra po kilku tyg - na dłuższą metę najlepszą profesją jest pvp (+ militia).

ps. Chociaż górnikiem możesz sobie PLEX-a kupować, jeśli wyrobisz się z kopaniem ;)

UNSEEN odradzam, wg mnie totalna strata czasu.
Jeśli chcesz się bawić w produkcje,kopanie itp. to lepiej znaleść corpa zajmującego sie tym i oni Cie nauczą co trzeba w chwile, w UNSEEN nauczyli by Cie co prawda ale trwało by to zbyt długo.
Niestety nie ma kanałow językowych więc ciężko będzie znaleść typowo polski corp.
W EvE już troche gram wiec jeśli będziesz miał jakieś pytania to wal śmiało.
Pisz na PM to podam Ci mój nick z EvE i spróbuj złapać mnie w grze.

Witam serdecznie. Zaczynam właśnie przygodę, za niedługo przechodzę z triala na pełnoprawne konto i szukam jakiegoś dobrego polskiego corpa. Jakieś podstawy już znam - koncze przechodzić te misje początkowe. Myślalem o kopaniu/przetwarzaniu/produkcji. Także corp nastawiony pod te dziedzinki, byłby bardziej mile widziany!

o7!