Eve Online!

Witam . No więc tak pobrałem se dziś eve online trial i chcialbym z kims przez te 2 tygodnie pograć :) a jak się wkrece to nawet i dłużej :)

masz spis akademii w grze... polecam Unseen academy

no i co że mam spis akademi jakiś wole z kimś pograć i pogadać na ts tak z 3-5 osob

Juz ci sie tibia znudzila? Zmieniasz gry jak rękawiczki, zbierasz ekipe, pograsz z 2 dni i szukasz innej gry... Żenada

Pyrcio XD Pierw Miasto Pary, potem Tibia teraz Eve. To nawet ja próbowałem się jakoś zmusić, ale odpadłem. Po co Ci jakaś ekipa, jak pojutrze Ci się Eve znudzi.

no i co że mam spis akademi jakiś wole z kimś pograć i pogadać na ts tak z 3-5 osob

A no to że dochodząc do akademii od razu dostajesz dane do jej TS'a. Więc nie rozumiem po co szukać osób skoro w grze i tak większość dochodzi od razu do UA. Pograj tam trochę, zapoznaj się z ludźmi i przejdź 2tyg szkolenie. EVE to nie zwykłe MMO że opanujesz podstawy w 1 dzień.

przecież ten pyrcio nie ma szans w eve... to jakiś noob

sorry.

warn_ico.png
Spam - Salek

i po co komentarze na poziomie gimbazy ? ...

Pyrcio XD Pierw Miasto Pary, potem Tibia teraz Eve. To nawet ja próbowałem się jakoś zmusić, ale odpadłem. Po co Ci jakaś ekipa, jak pojutrze Ci się Eve znudzi.

Hmm powiedz mi ile osob zostało w mieście pary ? 1-2 nikt juz na ts nie wchodzi .

Juz ci sie tibia znudzila? Zmieniasz gry jak rękawiczki, zbierasz ekipe, pograsz z 2 dni i szukasz innej gry... Żenada
A w tibie nawet nie zaczełem grać bo nikt nie chciał grać więc jeśli nic nie wiesz nie komentuj bo to żałosne .

warn_ico.png
Triple post, mamy opcje edit. - Salek

Pyrcio, eh opcja edytuj :3 Co do miasta pary, to pierwszy dałeś spokój. Drugiego dnia poszedłeś grać na jakimś OTS'ie, reszta potem grała i następnego dnia chyba też. Gra po prostu stała się monotonna.

1 odszedłem ? nie bądź zabawny .. na początku było tam z 25 osób potem , zeszło do 15 jak ja skończyłem grać to grało 7 osób ... więc mi tu nie wkręcaj że 1 odszedłem -,-

Myślę, że z każdym Twoim postem szanse na znalezienie ekipy maleją. :P

dobra skończcie spamować tu ... -.-

dobra niech jakiś mod zamknie ten temat

człowieku w eve nie ma klanów gildi czy innego badziewia po 10 osób albo sa jakieś malutkie po 60 albo alliance po 3k

wątpie by gra ci sie spodobała i żebyś ją zrozumiał pograj sobie w RaiderZ czy Tera

grałem w EvE poł roku...

EDIT

to jest temat o grupie do EVE (odpowiedz prosta tak małych grupek nie ma bo w 20 osób w eve nie zrobisz nic)

więc nie zaśmiecajcie tematu opiniami i innymi głupotami nie macie nic mądrego do napisania to nie piszcie

Za duży offtop i SPAM temat zamykam nie ma sensu dalej dyskutować.

Witam . No więc tak pobrałem se dziś eve online trial i chcialbym z kims przez te 2 tygodnie pograć :) a jak się wkrece to nawet i dłużej :)