Eve Online

Nie wiem , czy jest to odpowiedni dzial i jeśli taki nie jest bardzo proszę o przeniesienie tematu:)

Chciałem poprosić kogoś o klucz czy co to tam jest na dodatkowe dni gry w eve online , trial to 14 o ile dobrze wiem a od znajomego mozna dostać kolejne. Będe bardzo wdzięczny za pomoc :)

Link jest bardzo łatwo zdobyć wystarczyło wpisać w google, masz tutaj od Moskita: https://secure.eveonline.com/trial/?invc=107c73c3-ccbc-4415-8c7e-4d97114b51aa&action=buddy

EDIT: O ile się orientuje (a nie jestem specem w EVE) można jedynie założyć sobie konto z dłuższym trialem, nie słyszałem o czymś takim jak klucz od znajomego na dodatkowe dni w EVE

Bardzo dziękuje , temat mozna zamknąć :)

Nię będę robił nowego tematu tylko się zapytam tu!

Ile waży Eve?

Ja tez bym prosil o cos takiego :P

Zawsze warto spróbować w cos nowego pograc

Wagon, możesz skorzystać z tego wyżej.

https://secure.eveonline.com/trial/?invc=da746664-e580-4a20-a183-6d700ac2c4fe&action=buddy

Zapraszam. Mogę pomóc, wytłumaczyć kilka rzeczy na start :)

instalka 6.5 giga z tego co pamietam , po zainstalowaniu jest to okolo 20 giga

UP
Co?
Pobierajac przed dodatkiem Rubicon instalka wazyla 2.6gb teraz pewnie 3.5gb.
po zainstalowaniu ponad 12gb mi na dysku aktualnie zajmuje

Wszystkim nowym graczom polecam wstąpić w szeregi Unseen Academy - chłopaki nauczą, pomogą, wyjaśnią.

A potem WH i Null.

No to od jutra pogram sobie :D z rana :D

jak ktoś chętny to zapraszam do wspólnej gry

Might Tay
Zaniem kogokolwiek wezma do korpa null/WH to trzeba miec ponad pol roczne konto z sensownie wyskillowane ( jak nie starsze).
Bez skilli to mozna tam wisiec w systemie, bo ani sie na anomalkach sensownej kasy nie wycisnie, ani nic -.- ( jedynie mozna po kims zlomowac wraki).
Pozatym kiedys latwo bylo sie wybic i zarobic na PLEX'a, po dzisiejszym patchu juz tak kolorowo nie bedzie bo zarobki z milicji drastycznie spadna.

ta ? ja bylem w nullu jeszcze na trialu -.- trzeba miec tylko dobrych znajomych w grze i za same passive anomaly masz kase a kase

Krótka historia początków mojej gry w EVE:

-Doszedłem do UA, byłem tam 2 miesiące

-Po 2 miesiącach doszedłem do corpa null, poleciałem tam Harbim w łamanym T1/2

System był Drone Space i włóczyłem się po Drone Herd/Paskach z zarobkiem 6-8M ISK/H

Tak więc źle nie jest, faktycznie, początek może być trudnawy, ale idzie się ładnie wybić.

Potem kwestia miesiąca na Apo/Arma Navy Issue i skok do 15-20M ISK/H.

Nie ukrywam ze da sie zarobic w null/wh na plexa ale to jest katorga niczym milicja.
Z wlasnego doswiadczenia wiem ze swierzy czlonek to wiekszy problem dla korpa niz porzytek i trzeba miec znajomosci niestety.
Dla porownania 2 miesieczne konto na anomalkach 5kk/tik, roczne 20kk/tik a jesli ktos carrierem moze latac to po 30+kk/tik wiec roznica jest ogromna.
(tik=20min jbc)
Szczeze to ja altem zlomu moge wyciagnac 60kk/h zbierajac swoje i czlonkow korpa anomalki ( do tego wystarczy tydzien skillowania).
Mozna takze relikty klepac a kasa calkiem ladna.

Wszystkim nowym graczom polecam wstąpić w szeregi Unseen Academy - chłopaki nauczą, pomogą, wyjaśnią.A potem WH i Null.

Jak wpisuje w wyszukiwarke ta nazwe to wyskakuje no ad matched your criteria?? wtf

http://www.unseen.pl/ wejdz na ich forum

zgadzam sie oni pomoga wejsc do swiata eve każdemu

Nie wiem , czy jest to odpowiedni dzial i jeśli taki nie jest bardzo proszę o przeniesienie tematu:)

Chciałem poprosić kogoś o klucz czy co to tam jest na dodatkowe dni gry w eve online , trial to 14 o ile dobrze wiem a od znajomego mozna dostać kolejne. Będe bardzo wdzięczny za pomoc :)