Witajcie!
Mam kilka pytań dotyczących eve online.
1. Lepiej aktywować grę na steam czy klasycznym sposobem?
2. Czy warto kupić starter pack danej nacji?
3. Jeżeli zakupię grę na steam czy subskrypcję mogę aktywować tylko przez kupno na steamie (za euro) czy mogę kupić kod na innej stronie i aktywować na steamie?
Z góry dziękuję i pozdrawiam
EVE Online
Witajcie!Mam kilka pytań dotyczących eve online.1. Lepiej aktywować grę na steam czy klasycznym sposobem?2. Czy warto kupić starter pack danej nacji?3. Jeżeli zakupię grę na steam czy subskrypcję mogę aktywować tylko przez kupno na steamie (za euro) czy mogę kupić kod na innej stronie i aktywować na steamie?Z góry dziękuję i pozdrawiam
1. Zdecydowanie klasycznym. No chyba, że masz dużo pieniędzy i wolisz wydawać 2x więcej, aby grać.
2. Raczej tak ale wydaje mi się, że jest to tylko czasowe - na jeden miesiąc (?)
3. Możesz kupić na innej stronie, oby tylko był pod steama.
Dzięki.
Moje pytania pojawiły się dlatego że jak eve weszło na steama to wiele osób przeniosło się na tą platformę.
Ale patrząc na stronę główną eve online widzę abonament za 9,99 Euro (30 dni) a na steamie za miesiąc płacisz 14,95
No nic to kupię sobie na stronie głównej
Dzięki za pomoc.
Witajcie!
Mam kilka pytań dotyczących eve online.
1. Lepiej aktywować grę na steam czy klasycznym sposobem?
2. Czy warto kupić starter pack danej nacji?
3. Jeżeli zakupię grę na steam czy subskrypcję mogę aktywować tylko przez kupno na steamie (za euro) czy mogę kupić kod na innej stronie i aktywować na steamie?
Z góry dziękuję i pozdrawiam