Mimo, że założyłem temat w dziale gildii to i tak jestem zmuszony napisać również tutaj bo kosmos EVE jest jaki jest.
Poszukuję osób do wspólnej gry w EVE Online.
Mój staż to około 3 miesięcy, żyję sobie w H-Sec i Low-sec (okolice airaken)
Latam głównie na Cruiserach i deskach. (Gallente bo tą nacją właśnie gram pasuje mi tzw. "Game of Drones")
Choć jak wyskiluje kilka rzeczy to będę myślał o przesiadce na coś większego
Choć jak wyskiluje kilka rzeczy to będę myślał o przesiadce na coś większego
Potrzebuję osób dojrzałych które preferują agresywny styl gry (pvp)
Chętne osoby nie muszą posiadać stażu bo każdego będę mógł wprowadzić do EVE online.
Przeszedłem szkolenia w UA niestety nie ukończyłem wszystkich bo raczej przebywałem na nich jako wolny słuchacz (brak czasu robi swoje).
Ale nawet zwykłe słuchanie mi bardzo pomogło.
Posiadam TS Gildii z DN i OGame wiec jest tam również kącik EVE na którym będziemy mogli sobie spokojnie pogadać.
Moje jedyne wymagania:
-Dojrzałość osoby najlepiej powyżej 16 roku życia, które potrafią się zachować i co najważniejsze posiadają umiejętności słuchania i używania mózgownicy.
-KULTURA!
Kosmos EVE jest jaki jest większość graczy to dorosłe osoby które posiadają więcej niż 25 lat wiec trzeba wykazać się kultura nawet jak byśmy chcieli współpracować z jakimś corpem.
-Preferowanie agresywnego stylu gry.
-Kopacze, itd. mnie tutaj nie interesują z takiego powodu że nie mam o tych dziedzinach zielonego pojęcia bo ich nie praktykuję.
-Kopacze, itd. mnie tutaj nie interesują z takiego powodu że nie mam o tych dziedzinach zielonego pojęcia bo ich nie praktykuję.
I jeszcze raz powtórzę osoby nie muszą mieć doświadczenia bo będę potrafił je wprowadzić w podstawy które pozwolą na przeżycie w EVE.
Dalszą wiedzę będziecie zdobywać z czasem ![:)]()
Kontakt ze mną:
-Ten temat
-PW forum
-Gra Tyrion Solette
Corpy zainteresowane moją osobą są proszone o przedstawienie swojej oferty na PW :PP
Kontakt ze mną:
-Ten temat
-PW forum
-Gra Tyrion Solette
Corpy zainteresowane moją osobą są proszone o przedstawienie swojej oferty na PW :PP