EVE Online

Witajcie poszukuje jakiegoś stowarzyszenia do Eve online ,kogoś kto oprowadzi po mechanice gry ,kogoś kto wspomoże na początku ,nie ukrywam szukam kogoś kto także zaoferuje pomoc w miesięcznym abonamencie tj 1 plex nie ukrywam ze nie mam zamiaru płacić za grę widziałem ze wiele stowarzyszeń oferuje swoja pomoc w płaceniu abonamentu oraz oprowadzeniu po grze chętnie dołączę mogę grać aktywnie w zamian za pomoc mam aktualnie triala nick w grze DramStyles.

Pozdrawiam

Z tego co wiem, to po ich szkoleniach przyjmują do różnych fajnych korpo: http://akademia.unseen.pl/

A z doświadczenia wiem, że dla większości "Absolwentów UA" to była tylko strata czasu :) Czas szkolenia w akademii jest zbyt długi, a interesujące informacje na temat gry można uzyskać po dłuższej, wyczerpującej rozmowie. Co do plexa. Kupno pierwszego plexa za RealM to niestety konieczność. Konto Trialowe posiada wiele ograniczeń, które nie pozwolą ci zarobić na abo w 21 dni, a nawet jeżeli ci się uda to cię zbanują (potwierdzone informacje). Bez "Full Account" ŻADNA renomowana polska korporacja (klan, gildia) cię nie przyjmie. Jak ognia wystrzegaj się kontaktów z Useless Idea (nie kojarzyć z Unseen Academy itp.). To naciągacze. Plexa kupisz na allegro za śmieszne pieniądze. Jeżeli to dla ciebie za dużo po prostu daruj sobie ten tytuł. Do łatwych nie należy. Grają tam gracze w wieku 20-50 lat, śr ok 35 lat, którzy traktują to jako więcej , niż tylko grę :)

Jako szybki i dobry start polecam korporacje CBC Interstellar, Heavy Voltage Industries, Zabijaki i Pijaki. Większość z ich członków zawsze znajdzie czas, żeby ci doradzić i pomóc. Żebrać nie polecam. Nie wypada.

A jak coś to możesz pisać do mnie^^ Nie mam co robić ostatnio a siedze długo, a jak się rozręcisz to 1-2 godziny dziennego grania i na luzie stać cię bedzie na 2-3 plexy na miesiąc.

nick: Kastantus Suria.

Oczywiście jeśli gra cię zainteresuje, tę pierwszą subskrypcję radzę kupić, gra jest tego warta, bo nie licz, że ci ktoś ot tak 800kk podrzuci ^^.

Wiele razy próbowałem zagrać ;) Ale na początku gra jest bardzo ciężka i czasami trudno jest dojść do wszystkiego. Chciałbym zostać na dłużej w EVO, no ale cóż samemu trochę nudnawo. Jeśli znajdzie się jakaś przyjazna duszyczka do gry i może trochę pomocy w działaniu gry to jest jak najbardziej na TAK! ;)

Ja moge zawsze pomóc. To jakiego corpa sie potem znajdzie to już wedle uznania, moge polatać moge pogadać, co tam kto chce.

Witaj,

jeśli nie interesuje Cię PvP, życie w 0.0, a spokojne zarabianie w HS i dobra nauka latania w większych grupach to polecam inkruzje. Jako początkujący to polecam sniper rokhna T4 i jazda. Inwestycja ponad 200kk a jak się załapiesz to zwraca się w 1 dzień i później to już zarabiasz. Jeśli Cię to zainteresowało to napisz pw.

Ofc jest to alternatywa do robienia misji i powolnego nabijania standu aby robić l4, które dostały buffa.

Zapewne znajdzie się ktoś kto poleci tobie milicje i będzie chwalił to ponad wszytsko, ale dla większości jest to po prostu nudne, a na kasętrzeba czekać bo wiąże się to z wymianą LP na iskowe itemy, a później botowanie na markecie zmieniając cenę o -0.01 ISK.

Witajcie poszukuje jakiegoś stowarzyszenia do Eve online ,kogoś kto oprowadzi po mechanice gry ,kogoś kto wspomoże na początku ,nie ukrywam szukam kogoś kto także zaoferuje pomoc w miesięcznym abonamencie tj 1 plex nie ukrywam ze nie mam zamiaru płacić za grę widziałem ze wiele stowarzyszeń oferuje swoja pomoc w płaceniu abonamentu oraz oprowadzeniu po grze chętnie dołączę mogę grać aktywnie w zamian za pomoc mam aktualnie triala nick w grze DramStyles.

Pozdrawiam