Szukam kogoś kto gra teraz w Eve, chciałbym wrócić po paru latach, ale podejrzewam że trochę się zmieniło dlatego mam parę pytań
EvE Online
@0X1D3Mogę również dołączyć? Chciałem spróbować swoich sił w tej grze ale praktycznie nic nie wiem ale myślę że z doświadcznoymi graczami lepiej mi pójdzie
https://secure.eveonline.com/trial/?invc=4c07d6a1-dde7-4944-9e04-4722b4a5d1c3&action=buddy tutaj macie rejestracje kto ma ochotę. Zapraszam. Jest jeszcze trochę wolnego miejsca
Nie ma , tylko dostęp do statków ale można się nauczyć sterowania innymi
Nie ma , tylko dostęp do statków ale można się nauczyć sterowania innymi
Dzięki za odpowieź
A macie może jakieś rady dla początkującego?(jak szybko zarobić na abonament itp. )
Podstawowa zasada - nie kopać! ;D Nudne i nieopłacalne na jedno konto.
Polecam kierować się w kierunku Misji Level 4
Podstawowa zasada - nie kopać! ;D Nudne i nieopłacalne na jedno konto.
Dlaczego nie opłacalne?
Czytałem że nie najgorsze jest :/
Aktywnie grając wykonywanie misji opłaca się bardziej. Przykład - za jedna misję typu zabij jeden statek i wróć oddać misję inkasujesz od 15 do 20 milionów, a trwa to 10 minut. Kopanie trwa trochę dłużej, a zarabiasz mniej.
Jako początkujący mogę powiedzieć jedno na plexa nie zarobisz , chyba że ktoś ci bardzo pomoże Ja tam kopie , nie mam czasu latać za kimś , stawiam barkę i mogę robić coś innego
A te misje na początku trzeba robic?
Bo w jednej muszę coś kupić a nie mam kasy i nie mogę jej zrobic
Misje tutorialowe są dobre, bo dają ci kasę na start, statki, skillbooki, a do tego pokazują ci różne aspekty gry. Zapraszam na kanał -1TC-. Tam możemy porozmawiać.
Szukam kogoś kto gra teraz w Eve, chciałbym wrócić po paru latach, ale podejrzewam że trochę się zmieniło dlatego mam parę pytań