Hej mam pytanie chciałbym zacząć grać w eve online i tutaj pytanie czy podczas trwania triala dałoby się zarobić na plexa czy raczej za pierwszym razem wypadałoby go kupić? I drugie pytanie czy jest ktoś obeznany w grze kto mógłby mi pomóc, posiedzielibyśmy na tsie w godzinach porannych lub póznym wieczorem dla mnie to obojętne, ale raczej w dzień odpada. Dziękuje z góry za pomoc.
Eve online
Pierwsze 2-3 PLEXy warto kupić. Teoretycznie można zarobić na PELXa w trakcie trwania triala, ale gra wtedy bardziej przypomina pracę niż grę i większość ludzi którzy próbują to zrobić szybko rezygnują.
Z drugim pytaniem niestety nie pomogę
zapisz sie do akademii unseen. bez ukonczenia tej akademii lub innej podobnej w grze. Nie wezma cie do korporacji.
Gra solo w tej grze nie ma sensu... oraz jest zbyt trudna.
to powyzej to nie jest parodia... kazda korpo w eve dogłębnie bada kazdego potencjalnego rekruta.
Poszukaj 30 dniowego Triala w google - standardowy to tylko 14 dni to zrobi dużą różnice na początku.
Oczywiście że można zarobić na abonament na trialu ale jest to bardzo męczące, bo gdy skille postaci oraz prowadzenia statków są niskie jest to znacznie cięższe - doświadczony gracz może zarobić na Plexa w niespełna 1 godzinę ale dla nowego gracza to zapewne około sześćset godzin.
Na allegro można kupić Plex (30 dni) za 30zł~ więc wydając niespełna stówkę możesz zdobyć potrzebne doświadczenie żeby być wstanie jednego dnia zarobić na następny abonament.
Gra jest bardzo ciężka, prawdopodobnie najtrudniejszy "mmo" jakie istnieje, więc jeśli od razu skupisz się tylko na zarabianiu to się zmęczysz i odpuścisz dlatego jest tak bardzo ważne żebyś na początku robił to co lubisz żeby łatwiej nauczył się gry i postanowił zostać na dłużej.
Co do pomocy, w grze od razu masz otworzony newbie czat gdzie masa ludzi odpowiada na każde pytanie do tego jest niesamowite wiki - http://wiki.eveuniversity.org - nie staraj się od razu poznać każdy tajnik gry bo będziesz przytłoczony - Skup się na robieniu career path (F12) to taki duży tutorial znajdź które elementy podobają się najbardziej i skup się na tym - znajdź Korporacje (Gildię) która zajmuje się tym co ci się podoba i graj razem z nimi bo samotna gra jest niesamowicie bardziej nudna niż wspólna z innymi graczami.
Też właśnie zacząłem na 21 Trialu grać. Jak narazie jakoś idzie Jakbyś chciał pograć z 2gim newbie to zapraszam
Pierwszego plexa warto kupić. Nie patrz na to, jako "danie twórcom zarobić". Ktoś i tak musiał kupić plexa, które są sprzedawane na markecie, więc wyjdzie na jedno. W 1 miesiącu nie zarobisz na plexa jako gracz bez doświadczenia. Zwyczajnie Ci się znudzi, gwarantuję. Aktualnie od EVE mam przerwe, ale unseen jest martwe. Nie polecam także akademii milicyjnej rainbowa. Załóż triala, polataj trochę robiąc "rzeczy", obeznaj się z podstawowymi funkcjami. Może wrócę niedługo do EVE to pomogę, chociaż bardzo mi się nie chce. Jeśli macie ochotę, to zarejestrujcie się z mojego referala. Po kupieniu pierwszego plexa dostaniecie ode mnie po 60% jego wartości. Oboje skorzystamy. Po link zapraszam na PW
mam 2 pytania.
czy grając na trialu mogę kupić i wykorzystać plexa zakupionego np na allegro czy muszę upgradować konto przez strone eve żeby grać dalej?
jeśli skończy mi się ważność konta i nie mogę się zalogować to czy jest opcja odnowienia ważności konta inna niż przez panel na stronie eve?
1. Możesz.
2. Po utracie ważności subskrypcji możesz opalić tzw. Hours for PLEX - dostajesz 4 godziny gry na potrzeby odpalenia PLEX'a, który masz na koncie w wyniku zakupu na markecie/ze sklepów internetowych/alledrogo/whatever.
1. Jak najbardziej możesz. Pamiętaj, że za kupno PLEX'a z nieautoryzowanego serwisu lub od gracza grozi ci sowita kara finansowa w grze lub perma ban. Ryzyko złapania jest dość wysokie, więc odradzam.
2. Zawsze możesz kupić subskrypcje na oficjalnej stronie, lub wykorzystać Hours for PLEX. Pamiętaj, że można tego użyć tylko w celu przedłużenia ważności konta. Jeżeli tego nie zrobisz opcja zniknie i trzeba błagać support
Od siebie. Kup 1 plexa, podskilluj lekko postać i śmigaj do nulla. Szybko zarobisz na siebie, ale lokalni mieszkańcy będą wymagać od ciebie sporego zaangażowania w ich społeczność.
Dzieki za odpowiedzi. Ekipe drugiego dnia znalazlem a trzeciego zaczalem smigac po null secu. W koncu sie wkrecilem i jestem zadowolony. Polecam
Hej mam pytanie chciałbym zacząć grać w eve online i tutaj pytanie czy podczas trwania triala dałoby się zarobić na plexa czy raczej za pierwszym razem wypadałoby go kupić? I drugie pytanie czy jest ktoś obeznany w grze kto mógłby mi pomóc, posiedzielibyśmy na tsie w godzinach porannych lub póznym wieczorem dla mnie to obojętne, ale raczej w dzień odpada. Dziękuje z góry za pomoc.