Eve trial

Siemanko, ostatnio myślałem trochę nad rozpoczęciem przygody z Eve online.

Obiło mi się o uszy kilkakrotnie, że w sieci można znaleźć trzydziestodniowe klucze, jednak na niektórych stronach kluczy już nie ma, a na innych ciągle pokazuje mi ten sam błąd - spróbuj ponownie później. W związku z tym mam prośbę do Was - podrzućcie mi proszę link do strony z działającym generatorem kluczy. Ostatecznie może być też reflink, z góry dzięki!

Ach, i byłbym też wdzięczny gdyby ktoś przeprowadził mnie przez początek tej gry - nie jestem pewien, czy wrzucony na głęboką wodę od razu sam sobie poradzę ;)

Mogę się mylić, ale te key'e zostały wypuszczone jakiś czas temu jako starter pack i się skończyły. Jak coś EVE posiada 14 dniowego triala

edit: na allegro też coś jest, jakiś trial 50 dni za 10 zł

ach. Skoro tak to wygląda, to byłbym bardzo wdzięczy za podrzucenie reflinka ;)

Na tej stronce masz 21 dniowy trial http://eve-online.com.pl/

Czekaj chwile jeśli możesz zaraz podeśle ci klucz na 30 dni triala tylko daj znać czy nadal zainteresowany jesteś

Również szukam kogoś, kto pomógł by mi zacząć i zarobić na pierwszego plexa, prosiłbym o reflinka.

Polecam MarkeeDragon [streamer EVE online na twitch.tv] o ile sie nie myle, to tutaj ping-pong 30 dni trial.

Pozdrawiam ;)

W 21 dni dasz rade wbic plexa ale musisz miec samozaparcie w 30 na luzie idzie zrobic ^^ triale i starterpack iz humble wazne sa jeszcze ?

Jakieś porady jak zacząć, żeby faktycznie od startu zebrać na plexa?

A ja z kolei bym prosił o returning buddy invita [7dni po roku czasu nieobecności dla znajomego ,czy jakoś tak] ..Nie wiem tylko czy rewarda się dostanie jak aktywuję dalej z plexa kupionego za kasę w grze, bo na koncie mam jakieś 700m gotówki,a nie wem jak ceny stoją za niego.Jak znajdzie się ktoś chętny to prosił bym o kontakt przez priv albo gg.Pozdrawiam.

Siemanko, ostatnio myślałem trochę nad rozpoczęciem przygody z Eve online.

Obiło mi się o uszy kilkakrotnie, że w sieci można znaleźć trzydziestodniowe klucze, jednak na niektórych stronach kluczy już nie ma, a na innych ciągle pokazuje mi ten sam błąd - spróbuj ponownie później. W związku z tym mam prośbę do Was - podrzućcie mi proszę link do strony z działającym generatorem kluczy. Ostatecznie może być też reflink, z góry dzięki!

Ach, i byłbym też wdzięczny gdyby ktoś przeprowadził mnie przez początek tej gry - nie jestem pewien, czy wrzucony na głęboką wodę od razu sam sobie poradzę ;)