Witam. Ostatnio pogrywam w EQ1 i zastanawiałem się nad stworzeniem gildii złożonej z polaków, którzy chcą w to grać. Czy znalazłyby się osoby chętne do takiego przedsięwzięcia?
Everquest 1 - polskie community
Podbijam i nadal proponuję wspólną zabawę w EQ 1. Gra jest trudna, więc jak szukacie wyzwania i długiego wbijania poziomów to zapraszam Planuję zacząć od nowa na innym serwerze niż obecnie gram.
EQ1 posiada coś więcej niż typowe mmorpg poza swoją siłą związana z sentymentami? Tak jak np. swg i jego sandboxowość, świat.
I czy w ogóle możliwe jest ogarnięcie pure polskiej grupy, bo z tego ci widzę raidy(?) wymagają sporej ilości osób.
Witam, jako ,iż obecnie nie mam w co grać; a przy okazji lubie starsze tytuły, chętnie pogram w EQ! Mógłby ktoś napisać skad ściągnąć (jaki serw wybieramy itp.) i co jak na początku? :> Z góry dzięki za info, bo naprawdę jestem zainteresowany Pozdro =D
ze Steama mozna sciagnac chyba
Ja może spróbuję po raz 50. wciągnąć się w EQ1 jak SOE przekonwertuje abo z EQ2 na all access po 1 kwietnia, chociaż nie będzie łatwo, bo muszę jeszcze dobić w końcu max level w Vanguardzie zanim zamkną serwery i z tym też czekam na all access.
Ogólnie tak. Ja gram na EU serverze, ale zaczynam od nowa na Bristlebane, więc spokojnie możemy się zgadać. Od razu mówię, że gierka nie jest super ładna, ma trochę archaiczne rozwiązania, ale nie ma instancyjności, więc jak boss padł to padł i trzeba czekać na respawn jak w L2. Najlepiej ściągnąć jak wspomniał kolega "LumoSSS" ze steam'a - spory transfer, wręcz kosmiczny. Na początku jest ciężka do ogarnięcia, ale powoli można się przystosować. Polecam kupienie konta Silver, ponieważ da wam sporawy dostęp do najemników itp.
A co do Raidów to najpierw trzeba by dobić max lvl, potem wyfarmić AA, żeby zwiększyć dps/casting speed/crity itp itd (a trochę to trwa )
Zainteresowali się i na tym się skończyło... Może ktoś chce jednak zacząć?
Edit! Jest nas już dwóch, czyli Ja i Vex/Vexuslord
Witam. Ostatnio pogrywam w EQ1 i zastanawiałem się nad stworzeniem gildii złożonej z polaków, którzy chcą w to grać. Czy znalazłyby się osoby chętne do takiego przedsięwzięcia?