Everquest 2 Gildia "polska"

zapraszamy nowych graczy do everquest 2 extended. przypominam ze jest to wersja everquest 2 bez finansowej subskrypcji co miesiecznej a wiec wersja darmowa.

zalozylem tam nowa polska gildie "Polska" zapraszam nowych graczy.

mozna mnie tam znalesc wysylajac /tell do mnie.

gram glownie bohaterami: Tomciul oraz Tomcio.

mozna tez zaczepic gracza: Ponury jezeli mnie nie ma.

pozdrawiam

warn_ico.png
Regulamin, punkt 7.3. - Mr. Hania

albo tutaj napisac ze jest sie chetnym do gildii to zaprosze w grze

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Uwierz...post reklamujący gildie w takiej formie, tylko odstrasza.Zdanie z małej litery, i na dodatek post pod postem.Gdybym był zainteresowany to bym pomyślał, że autor jest dzieckiem albo leniem i zrezygnowałbym.

Ufff nie dość , że ta free wersja Evequesta jest średniawa to jeszcze twój post sprawił , że mój mózg eksplodował i jednoznacznie określił , żebym nawet nie myślał o instalacji tej gry jeżeli tam reprezentują nas gildie z takim podejściem :P

Postaraj się bardziej....

Podejrzewam, że liczba 75 w nicku użytkownika to wcale nie jego rok urodzenia. Everquest rzeczywiście jest dość średni. Moim skromnym zdanime RoM jest ciekawszy. Jeszcze ma być darmowe LOTRO, ale jakoś nie spodziewam się wiele po tym tytule.

kolega pixel wytyka bledy a tu cytat z jego postu w dziale nowosci o darmowym everquest 2: "Wnioskując ^^ gra będzie zajepista? ;D "

pozostawiam bez komentarza...

i nadal zapraszam do gildii bez smut

pozdro :oD

Haha koleś, gdybyś wykazał się odrobina inteligencji, wiedział byś, że napisałem to celowo.Cya

mod_ico.png
Prosze pisac na temat, nastepne glupie posty beda "nagradzane" warnem.-Dzz'
mod_ico.png
down@A ty co wnosisz do tematu? omfg.

Dlaczego piszą tu osoby, które nic nie wnoszą do tematu?

Sposób reklamy jest rzeczą indywidualną.

Podziwiam inicjatywę założenia gildii która ma zrzeszać polskie community na darmowym serwerze, sam myślałem o założeniu gildii, ale nie chciałem wydawać 10 dolarów nie widząc szans na powodzenie.

Uważam też, że EQ2 miażdży (dokładnie tak) - LotRO i jakieś (jezu...) Runes of Magic. No, ale cóż kwestia gustu.

- Sam gram w EQ2 Extended i jestem w tej gildii. Również do niej zapraszam.

zapraszamy nowych graczy do everquest 2 extended. przypominam ze jest to wersja everquest 2 bez finansowej subskrypcji co miesiecznej a wiec wersja darmowa.

zalozylem tam nowa polska gildie "Polska" zapraszam nowych graczy.

mozna mnie tam znalesc wysylajac /tell do mnie.

gram glownie bohaterami: Tomciul oraz Tomcio.

mozna tez zaczepic gracza: Ponury jezeli mnie nie ma.

pozdrawiam

warn_ico.png
Regulamin, punkt 7.3. - Mr. Hania