Witajcie towarzysze.
Mam kilka pytań związanych z EQ2.
Pobrałem te magiczne 17 Gb i mam kilka pytań do ludzi którzy znają sie na tej grze.
1. Jak tutaj wygląda model płatności? Wchodząc do gry wyskakuje mi 12931029 okienek z IS aby kupić to, tamto, siamto itd.
2. Jak jest teraz z populacją? Wchodząc na stronę na której jest pokazana populacja wszystkie są "low" tylko jeden amerykański jest medium.
3. Czy opłaca sie w ogóle zaczynać? Czy jednak jest to już gra należąca do gatunku umierających.
4. Czy są jakieś poradniki?
I to chyba tyle czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam
Everquest 2 Kilo pytań
1. Gra jest B2P. Do 92lvl'a możesz grać za darmo, potem musisz kupić dodatek. Poza tym, z rzeczy przydatnych, ale absolutnie nie wymaganych są - Mercenaries i Reforging. Abonament nie daje dużo, a można go kupić za hajsy in-game.
2. Europejski serwer to Splitpaw, graczy jest sporo, na pewno nie będziesz miał problemu ze znalezieniem party na dunga. Z tym, że dungów poniżej 90lvl'a prawie nikt nie robi, bo się nie opłaca. Na Antonia Bayle są chyba 2 gildie progresywne.
3. Nie, nie umiera i nie zanosi się na to, bo to marka. Tak jak nie zamkną EQ1 tak samo nie zrobią tego z EQ2.
4. Nie. Na forum SoE znajdziesz buildy. Resztę się dowiesz in-game, bo mimo to, że jest to gra F2P, to community jest dojrzałe.
Dziękuję ślicznie za odpowiedzi
Temat można zamknąć
Witajcie towarzysze.
Mam kilka pytań związanych z EQ2.
Pobrałem te magiczne 17 Gb i mam kilka pytań do ludzi którzy znają sie na tej grze.
1. Jak tutaj wygląda model płatności? Wchodząc do gry wyskakuje mi 12931029 okienek z IS aby kupić to, tamto, siamto itd.
2. Jak jest teraz z populacją? Wchodząc na stronę na której jest pokazana populacja wszystkie są "low" tylko jeden amerykański jest medium.
3. Czy opłaca sie w ogóle zaczynać? Czy jednak jest to już gra należąca do gatunku umierających.
4. Czy są jakieś poradniki?
I to chyba tyle czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam