EverQuest 2

Witam, szukam osó które grają w EverQuest 2. Nigdy nie grałem i chce zacząć, więc szukam osób nowych jak ja oraz stałych bywalców. Mógłby mu ktoś również powiedzieć jaka jest tam populacja oraz czy jest p2w?

Serwer Splitpaw, nick Aranisus. Jak szukasz polskiej gildii to rozglądaj się za "Pospolitym Ruszeniem", ja tam nie gram.

Populacja - normalna, bez oklasków, ale z kim grać jest.

Gra jest B2P - po 92lvl'u MUSISZ zakupić dodatek, aby grać dalej. Do tego jest kilka przydatnych bonusów, jak Mercenaries, ale oni nie są wymagani.

Aha czyli na brakt teamów nie będę narzekać? A jak z tym p2w jest? Widziałem że lvl można sobie kupić

Zależy co rozumiesz przez "Teamy". Do 95 raczej bez oklasków, sporadycznie ludzie się pojawiają.

Nie umiesz czytać? Gra nie jest P2W, a B2P. Za kasę możesz kupić postać na 85 z przeciętnym gearem, tylko po co? Dobry gracz dochodzi do tego momentu w 30h gry... Do tego nie masz żadnych quest buffów, epic weapon itd.

ok dzięki

Witam, szukam osó które grają w EverQuest 2. Nigdy nie grałem i chce zacząć, więc szukam osób nowych jak ja oraz stałych bywalców. Mógłby mu ktoś również powiedzieć jaka jest tam populacja oraz czy jest p2w?