Witam, szukam osó które grają w EverQuest 2. Nigdy nie grałem i chce zacząć, więc szukam osób nowych jak ja oraz stałych bywalców. Mógłby mu ktoś również powiedzieć jaka jest tam populacja oraz czy jest p2w?
EverQuest 2
Serwer Splitpaw, nick Aranisus. Jak szukasz polskiej gildii to rozglądaj się za "Pospolitym Ruszeniem", ja tam nie gram.
Populacja - normalna, bez oklasków, ale z kim grać jest.
Gra jest B2P - po 92lvl'u MUSISZ zakupić dodatek, aby grać dalej. Do tego jest kilka przydatnych bonusów, jak Mercenaries, ale oni nie są wymagani.
Aha czyli na brakt teamów nie będę narzekać? A jak z tym p2w jest? Widziałem że lvl można sobie kupić
Zależy co rozumiesz przez "Teamy". Do 95 raczej bez oklasków, sporadycznie ludzie się pojawiają.
Nie umiesz czytać? Gra nie jest P2W, a B2P. Za kasę możesz kupić postać na 85 z przeciętnym gearem, tylko po co? Dobry gracz dochodzi do tego momentu w 30h gry... Do tego nie masz żadnych quest buffów, epic weapon itd.
ok dzięki
Witam, szukam osó które grają w EverQuest 2. Nigdy nie grałem i chce zacząć, więc szukam osób nowych jak ja oraz stałych bywalców. Mógłby mu ktoś również powiedzieć jaka jest tam populacja oraz czy jest p2w?