Everquest I team

Hmmm to wtedy by w grę wchodził Everquest II. A może Dofus? Tam teamplay też wymagany, da się premium opłacić za real kasę.

Wiem, że temat dotyczył Everquesta I, a ja tu z Dofusem wyjeżdżam. Chodzi mi o to jednak by udało się dopasować grę do jakiejś ilości ludzi, bo z większą ekipą lepiej. Dofus też mi się wydaje ciekawym wyborem. Turowa rozgrywka, podobno rozbudowana ekonomicznie.

W sumie ja mogę z wami pograć. Ogólnie to grałem w EverQuesta już z 2,5 roku temu jeszcze na trialu i ostatnio w marcu już jak przeszedł na f2p. Ale powiem wam że nie ogarniam tej gry, ale z wami chętnie zagram i może tym razem ogarnę : ) Ale uprzedzam że nie będę grał dużo bo mam opłacony abonament w WoWie i sporo rzeczy na głowie. Ale myślę że w weekendy jakoś będę więcej grał, a tak w tygodniu czasami. A co do gold membershipa to może się skuszę, zobaczę jak to będzie wyglądać. A mam jeszcze pytanie, na jakim serwerze zamierzacie grać? Ja proponuje ten europejski – Antonius Bayle. A drugie to jakimi klasami macie zamiar grać?

Gamy na Antonius Bayle. U mnie też z czasem kiepsko. Ja gram Warrior-em.

W sumię lubię oldchoolowe tytuły. Moglibyście mi EQ nieco przybliżyć? No i jakieś większe wydawanie kasy na ten tytuł odpada. Do tego dochodzi moje maniaczenie w LinkRealms (czasem mam wrażenie, że ekipa z którą gram to większość tamtejszego community)... Ale jeśli gra jest ciekawa, jest dobra ekipa i mnie zainteresuje, to od czasu do czasu bym pogrywał.

Jak się dowiedziałem ,aby założyć gildię należy mieć status gold lub silver. Póki co odpada ,ale w przyszłości może.

Czyli trzeba zmienić tytuł. Mi Everquest II tak średnio podchodzi. Ma ktoś może jakieś propozycje inne?

Wydaje mi się, że crrackedowi chodziło o późniejsze założenie gildii.

Jak ktoś chce, to zapraszam do EVE, mogę dać 21dniowe triale. Jak dobrze pójdzie to zapłacicie raz 120zł (2 miesiące), a potem już na PLEX'y in-game.

Może nawet jak się sprężycie tylko 60zł.

Dzięki za propozycję ,ale wybrałem EQ bo chcę mieć MMO na mojego starego PC. Póki co nadal gram w EQ. Cóż jestem zmuszony grać samotnie z obcokrajowcami :)

No ja też na lapku zbyt wiele nie pociągnę niestety.

Ja właśnie pobieram EverQuesta :)

Jak nici z EQ, to moze przyłączycie się do mnie i ekipy w LinkRealms? Jedynym minusem jest straaaaasznie małe community (dosłownie ten stały team + kolesie, którzy zaj***li nam loot po kilkugodzinnych męczarniach z jednym z silniejszych bossów w grze [a jesteśmy noobkami]). No i powoli może potem doskwierać nuda, ale zobaczymy co to będzie. Albo może Salem? Wydaje się niezłe, co wy na to?

To tylko takie moje luźne propozycje.

Ok ,ale tutaj zakładamy "team" do EQ :) ashelos w środę można pograć wieczorkiem. Załóż może X Fire ,aby lepiej można było pisać lu na mic rozmawiać :)

To w końcu gracie w tego EQ czy nie (sam nie rozumiem)? Bo jesli tak, to chętnie dojdę. A jesli nie, to podałem propozycje.

crracked na razie zostaje i ashelos pobiera. Ja niestety odpadam jednak. Grałem grałem, ale coś mi się ścina strasznie co jest dziwne bo dwójka chodziła w miarę płynnie.

To ja, ashelos i Azrael. Panowie, mogę śmiało powiedzieć na starcie ,że ja nie będę w stanie długo siedzieć nad grą bo mi wpada fala kolokwium. Ale zawsze można się umówić w ustalony dzień i razem pograć, pewnie weekendy. Z tą gildią jak wiecie na początku pewnie nie pyknie ,ale możliwe ,że kiedyś założymy. O ile będziemy grać i wejdziemy w dryg gry :)

No właśnie ja spróbuję, ale nie wiadomo... Może tytuł mi podejdzie, może nie. No cóż, zobaczymy.

Jeszcze zanim okazało się, że mam jakieś problemy z EQ zadałem na jednym forum pytanie czy da się kupić za walutę w grze premium w EQ I. Oto link http://everquest.allakhazam.com/forum.html?forum=1&mid=1352707440320899243&p=1#1

Z odpowiedzi jasno wynika, że można w EQ I zdobyć konto premium za taką walutę. Mam nadzieję, że to wam pomoże.

Niestey crracked z wami nie pogram. Tak jak wspominałem nie było wiadomo, czy EQ podpadnie mi do gustu, no i ten tytuł nie jest dla mnie.

Czyli lipa. No cóż ja na razie pogrywam w Dofusa 2.0 i jest w miarę dobrze.

Czyli zostałem sam, ekstra :)