Everquest I team

Ja i crracked mamy zamiar pograć w Everquesta i tu zaczyna się główny wątek. Dobrze by było zebrać więcej ludzi, stworzyć gildię i wspólnie poznać grę. Jest już sporo czasu na rynku co sprawia, że jest rozbudowana, a w grupie łatwiej poznać jej ogrom plus sami stworzymy sobie polskie community, bo nie wiadomo jak wygląda z nim sytuacja w tej grze.

Co do wymagań to wiek chyba nie ma zbytnio znaczenia. Ważne by mentalnie być dojrzałym i umieć się zachować. Co do TSa, Skype czy coś to ja niezbyt tego wymagam, ale jakby co zawsze można w tej sprawie się dogadać.

Możecie mnie dopisać. Aczkolwiek wolałbym EQ2, jest przystępniejsze i można P2P kupić za kasę w grze

Sam kiedyś próbowałem grać w dwójke, ale solo się odbiłem. Skype u mnie odpada, bo strasznie mi wszystko laguje.

Wydaje mi się, że w jedynce też będzie możliwość zakupienia Premium za kasę w grze. Jedynka jest bardziej skomplikowana, to prawda, ale jak się zbierze grupę to będzie łatwiej się ogarniało. Tym bardziej, że ja gram na lapku to mi będzie też płynniej chodzić :D

Ja sie pisze ale ta gra jest płatna czy za darmo?

F2P z opcją kupienia konta premium. Myślę, że skoro w Everquest II można premium kupić za kasę w grze to w jedynce też jest taka możliwość.

To kiedy zaczynamy grę????

Zobaczy się czy jeszcze parę osób się zgłosi. Crracked już grę pobrał, ja też niedługo. Zpoznam się z gra dokładniej i jakie wymagania są by gildię założyć. Możesz też pobierać.

ok to pobieram podaj swoje gg to popiszemy a nie spamujemy oke

Albo napisz do mnie bo mam włączone gg

W jedynce nie ma możliwości kupowania Krono. Tylko w EQ2.

Póki co chcemy aby ludzie się zgłaszali. Chcemy wiedzieć ile osób jest zainteresowanych grą. Skype ,czy tam TS później skombinujemy.

@Might Tay

Ceny w IS nie są wysokie. Jak na SOE.

Powiem szczerze, IS mam gdzieś. Chodzi mi o Gold Membershipa, bez którego po pewnym momencie nie można grać. 15$ miesięcznie przekracza mój budżet.

W EQ2 podobno można na niego zarobić w tydzień, po pewnym momencie.

Czy w jedynce też jest taka możliwość można się dowiedzieć. Wątpię by Sony tylko w jednej części dawał taką możliwość.

W jedynce nie ma możliwości kupowania Krono. Tylko w EQ2.

Skąd wiesz, że w jedynce nie będzie możliwości kupienia premium packa

Nie mówię, że nie będzie, tylko, że na razie nie ma. Silver kosztuje 5$/500SC, a gold 15$.

SC możesz kupić za dolary, lub co miesiąc za golda dostajesz 500SC.

Więc do tego "pewnego momentu" można pograć ,a potem zdecyduję ,czy wydam kasę ,czy też nie.

Ale czy jest sens grania na żywioł, by potem powiedzieć "a ch*j, nie płace, nie gram"?

Po pierwsze to chcę sprawdzić grę ,a w kilka osób byłoby to o wiele łatwiejsze i grałoby się przyjemnie. Nie problem jest płacić bo to nie są duże pieniądze.

Mnie chodzi o to, że w końcu dojdziemy do momentu w którym musimy zacząć płacić. I z 10 osobowej grupy zostaną 2/3. Wtedy taka gra nie ma sensu.

Wybacz, dla mnie 15$ miesięcznie to dosyć sporo. Zwłaszcza, że muszę jeszcze EVE opłacać.