Witam,
Poszukuję ludzi chcących zakupić abonament Gold w zamian za farmienie statusu dla mojej gildii.
Co oferuję:
Za każde 5 milionów statusu wyfarmionych na rzecz gildii (500k statusu gildiowego + 4,5 miliona personalnego wpłaconego na drzwiach Guild Halla) jestem gotów zapłacić kodem z karty SOE wartej 15$ (opis kart można znaleźć tu http://www.soe.com/gamecards/). Przy doładowaniu konta SOE tym kodem, można wybrać sobie co chce się zakupić. Możliwe opcje to 1500 Station Cash (kody doładowywane w trakcie bonusowych weekendów dają wartości pomnożone razy 2 lub 3, zależnie od promocji) albo 30 dni grania w dowolną grę SOE, w tym opcja 30 dni na abonamencie Gold w EverQuest II Extended.
Kody będą ważne również w nadchodzących grach SOE jak PlanetSide 2 czy EverquestNext, a więc można już teraz zarobić sobie na przyszłe granie.
Oczywiście każdemu chętnemu zapewniam wsparcie i pomoc w możliwie szybkiej farmie statusu. Ponieważ status farmi się najlepiej od 65 levelu, zapewniam możliwość w miarę szybkiego dobicia do niego. Poza tym każdy kto dołączy do gildii ma zapewniony dostęp do nieograniczonej ilości plecaków 40-slotowych oraz oczywiście możliwość poznania się z innymi jej członkami, którzy również mogą okazać się pomocni.
Polecam grać postaciami po złej stronie (nie jest to zależne od rasy, a od zony startowej), ponieważ na złych postaciach status farmi się o wiele łatwiej. Złe postacie zaczynają w Neriak lub Timorous Deep. Status nie jest dzielony pomiędzy członków grupy, a więc łatwiej farmi się go razem.
Szybkość wykonania zadania zależy najbardziej od determinacji. Zależnie od klasy postaci, levelu, czy robi się solo czy z kimś, czy też strony po której się gra (szybciej robi się grając po złej stronie, bo ma łatwiejsze questy), najszybciej zadanie można wykonać w 2-3 dni. Z darmowych klas najłatwiej robi się status Berserkerem, Inqusitorem, Wizardem, Warlockem i Brigandem. Oczywiście im większy level postaci tym szybciej. Zaczęcie farmienia ma sens od 65 levelu, niżej za mało po prostu wpada. Do 65 levelu jestem w stanie pomóc dobić w ciągu tygodnia, może mniej, może więcej zależy jak będzie z czasem. W najgorszym wypadku każdy chętny kończy z postacią na 65 levelu co jest znacznie powyżej przeciętnej do jakiej dobiła większość darmowych graczy.
Oferta jest ważna tak długo dopóki będę miał zapas kodów. Na chwilę obecną jest ich kilkanaście i ciągle rośnie. Alternatywnie mogę odsprzedać kody po 250 platyn za sztukę.
Czego oczekuję:
Właściwie poza dołączeniem do mojej gildii niczego na siłę. Płacę jedynie za pełne 5 milionów, więc jeżeli ktoś nie dobije do tej granicy to zadowala mnie nawet część tej sumy, tym bardziej, że nie muszę za to płacić. Nie ma ograniczenia czasowego na moją ofertę, więc do 5 milionów można dobić w takim czasie w jakim się chce, a więc tylko od farmera zależy czy zrobi to w 2 dni czy w 3 miesiące.
Zainteresowanych proszę o odezwanie się do mnie w grze poprzez /tell Rach
Jeśli ktoś się decyduje to polecam również przeczytać o kliencie i tworzeniu postaci w tym poradniku http://babagra.pl/forum/viewtopic.php?id=445