Zapraszam Wszystkich do grania ts3 mmorpg.org
W kategorii Ogólne granie/ I
Razem zawsze raźniej i można sobie w czymś podpowiedzieć. Będąc szczerym nie wiem oco w niej na poczatku chodzi ;d
Razem zawsze raźniej i można sobie w czymś podpowiedzieć. Będąc szczerym nie wiem oco w niej na poczatku chodzi ;d
na którym serwie grasz , eu? nazwy nie pamiętam jak on miał
Może ktoś wytłumaczyć co to będze za gra ? Bedzie to typowy mmorpg gdzie bije się lv, są instancja gildie areny otwarty swiat pvp itd tip ? Nie ma obecnie kompletnie w co grać : (
Landmark to ulepszony Minecraft. Mają dodać mobki i walkę o surki, ale nic więcej.
a Everquest next i Everquest next landmar to to samo ? Bo raz się pojawia to a raz to.
Nie. Nazwa gry EverQuest Next Landmark już nie istnieje, została zmieniona na sam Landmark, ponieważ ludziom się myliły tytuły.
EverQuest Next ma być MMORPG.
Powiem wam że samemu to nie ograniam tej gry. Tak gram na EU.
Można się umówić na ts na przykłąd w weekend jakąś grupką.
ja dziś zrobiłem sobie pierścionek przyspieszający ścnianie drzewa i kopanie (daje ileś tam do siły), lepsze kilofy i siekerke oraz zrobiłem flage i oflagowałem teren - kurde ludzie tyle działek koło głównego teleporta postawili , że musiałem na skraj mapy zasuwać, żeby claima postawić, powoli zaczynam ogarniać, ale czuje ze 4 dni co mi zostaly troche mało, ciekawe kiedy OBT rusza
Ja próbowałem się trochę bawić, ale stwierdziłem, że na dłuższą metę to bez sensu i przestałem. Nudne to trochę.
na razie nudno, bo ludzie nie chcą się angażować (na 7 dni dali betę) ale później jak dojdą mobki, open beta otwarta bez wipe, myślę że będzie się działo