Everquest Next Landmark - Szukam chetnych do utworzenia gildii

Witam

Nie wiem czy ktoś z was już interesował się tą grą ale jako fan MC jestem wniebowziety nową technologią która mają tam udostepnić jeżeli chodzi o budowanie. Odrazu pomyślałem że wieksza dokładność bedzie oznaczać wiecej czasu potrzebne na ukończenie wiekszych projektów ( na które mają być konkursy czy dany projekt znajdzie się w rzeczywistaj grze). Odpowiedź nasuneła się odrazu, należy zrobić gildie która bedzie wspólnie budować/explorowac/gatherować. Napewno bedą takie polskie gildie w to nie wątpie ale chce sprobować scentralizować to bardziej żeby pokazać że polacy też sie potrafią zebrać i robić inponujące rzeczy bah.

Gra jeszcze nie wyszła nie d\wiadomo dokłądnie co i jak ale główny zarys już jest jak by ktoś był zaainteresowany grą sluże informacjami. Jak by ktoś był zainteresowany wspólnym stworzeniem takiej gildii tym bardziej wyjaśnie jak ja to widze, mam nadzieje że bedzie dużo zainteresowanych hehe.

Jestem pujśc na sporo kompromisów ale pare wymogów mam już teraz:

-18+, no chyba że bedzie jakaś osoba z polecenia przez kogoś 18+ na próbe

-wymagana komunikator głosowy co to bedzie to jeszcze niewiem

-kultura osobista na kanale i w grze tu nie bedzie żadnych wyjatków.

Jeżeli ktoś ma pytania chetnie odpowiem, jest czas żeby poznać ludzi/gre i stworzyć konkretna gildie.

próbki co się tam bedzie dało robić

7ebd9af2fa5581e7fc5cafdc20ea63cc.jpg

EverQuest_Next_13754875868328.jpg

spheres_together_26658.nphd.jpg

ehhhh tylko trzeba wytrzymać aż wyjdzie...

Hej,

Napewno zagram :]

Ale czy z wami tego jeszcze nie wiem.

Jeśli u was bedzie większy nacisk na budowę niż na pve i pvp to zorganizuje swoja ekipę.

Zapowiada się duza produkja z dużym contentem wiec może gra pochłonie mnie na miesiące, a o ekipę się nie martwię bo każdy będzie chciał zagrać.

ja jebe....

spoko rozumiem że dobrze założyć ekipe przed wyjściem gry żeby się zżyć ale zakładać ja z rok przed wydaniem gry ?

dajcie sobie spokój...

Landmark zsotał zapowiedziany na tą zime więc może pojawić się w tym roku jeszcze

Ale nie każdy będzie miał dostęp przeciez.

Zapewne głównie gracze z usa.

Tak tylko zastanawiam się w co wy chcecie grać skoro Everquest Next Landmark to tylko narzędzie używane do budowania map oraz obiektów.

Bedzie tam losowo generowany swiat , normalny system gildii oraz exploracjii . Żeby coś wykrafcić trzeba bedzie zdobyć materiały tak samo jak w minecrafcie czyli coś tam bedzie do roboty pozatym mają być eventy na budowanie budowli do oryginalnej wersji gry etc...

Witam

Nie wiem czy ktoś z was już interesował się tą grą ale jako fan MC jestem wniebowziety nową technologią która mają tam udostepnić jeżeli chodzi o budowanie. Odrazu pomyślałem że wieksza dokładność bedzie oznaczać wiecej czasu potrzebne na ukończenie wiekszych projektów ( na które mają być konkursy czy dany projekt znajdzie się w rzeczywistaj grze). Odpowiedź nasuneła się odrazu, należy zrobić gildie która bedzie wspólnie budować/explorowac/gatherować. Napewno bedą takie polskie gildie w to nie wątpie ale chce sprobować scentralizować to bardziej żeby pokazać że polacy też sie potrafią zebrać i robić inponujące rzeczy bah.

Gra jeszcze nie wyszła nie d\wiadomo dokłądnie co i jak ale główny zarys już jest jak by ktoś był zaainteresowany grą sluże informacjami. Jak by ktoś był zainteresowany wspólnym stworzeniem takiej gildii tym bardziej wyjaśnie jak ja to widze, mam nadzieje że bedzie dużo zainteresowanych hehe.

Jestem pujśc na sporo kompromisów ale pare wymogów mam już teraz:

-18+, no chyba że bedzie jakaś osoba z polecenia przez kogoś 18+ na próbe

-wymagana komunikator głosowy co to bedzie to jeszcze niewiem

-kultura osobista na kanale i w grze tu nie bedzie żadnych wyjatków.

Jeżeli ktoś ma pytania chetnie odpowiem, jest czas żeby poznać ludzi/gre i stworzyć konkretna gildie.

próbki co się tam bedzie dało robić

7ebd9af2fa5581e7fc5cafdc20ea63cc.jpg

EverQuest_Next_13754875868328.jpg

spheres_together_26658.nphd.jpg

ehhhh tylko trzeba wytrzymać aż wyjdzie...