Cześć, czy warto grać w tą gre za free... Czy są aż takie duże różnice między kontem darmowym a tymi co płacą ?
EverQuest2
Zapytaj Xsaourus'a On jest strasznie napalony na EQ2
Za darmo można jej spróbować. Na głównej stronie jest podana tabelka ograniczeń. Oczywiście bez problemu osiągniesz maksymalny poziom i ujrzysz większość gry. Jednak po osiągnięciu maksymalnego poziomu zaleca się wzbogacenie o dodatki i status co najmniej Silver, który kosztuje normalnie jakieś 16-18zł . Teraz jeszcze zaczęli dawać spore obniżki lub potrajać nawet punkty za które można wykupić status Gold. Sam tak zrobiłem i za 25$ mam dodatek i 3 miesiące gry
. Nie rezygnuj tylko dlatego, że kiedyś tam może wyłożysz parę złotych, bo teraz tego nie zrobisz a gry jeszcze nie znasz, mając takie nastawienie nawet nie spróbujesz. Jeśli chcesz europejski serwer to przed uruchomieniem gry zmień wersję/region na EU. A tak w ogóle już padło kilka zdań ostatnio o tej grze właśnie też o płatnościach, rozejrzyj się.
Ciężko się za free.Już na starcie łapie mnie rage,jak widzę klasy i rasy do kupienia.
Equipment Grades - : lipa ograniczenie
Spell Tiers - : cool story
5 Gold per Level - : Jeszcze większe cool stroy
Nie mam zamiaru poraz kolejny udzielać długich lekcji, bo nie po to tu jestem, ale to strasznie razi w oczy jak się miesza dwa języki ze sobą. Zapomniałeś słów po polsku? Języka obcego używamy wtedy, kiedy mamy do czynienia z nazwą własną lub określeniem mającym sens i znaczenie tylko w danym języku. Po za tym, kto widział i sam chciałby udzielać usługi lub sprzedawać produkt za darmo, jednak aby pozyskać konsumentów, czasem trzeba pozwolić spróbować produktu, czy usługi. Jak kogoś odpycha płacenie za rozrywkę, niech nie korzysta i nie próbuje obrzydzić innym.
Grałem w EQ 2 jak był p2p, dla mnie nie ma sensu grać teraz za free i tyle.
kkthxbye
Cześć, czy warto grać w tą gre za free... Czy są aż takie duże różnice między kontem darmowym a tymi co płacą ?