Zapraszam do grania w fajną gierkę online jaką jest everybodyedits.com, jak na razie jest mało polaków, ale to się zmieni.
Nie miejcie tego tematu i gry na serio to tylko 4fun.
Zapraszam do grania w fajną gierkę online jaką jest everybodyedits.com, jak na razie jest mało polaków, ale to się zmieni.
Wygląda ciekawie. Jutro zagram. Teraz ide spać.
To coś jak minecraft 1d .Grałem widziałem i jak ktoś ma czas i chce się ponudzić to dobre a ja czasu nie mam i boję się w to teraz zagrać żeby się później przed monitorem nie obudzić o 6:00 rano.To tyle co miałem do powiedzenia i Dobranoc
Mam do zaproponowania stworzyć wspólny świat i dodam, że mam betę (12 dolarów i brat) .
@ up
Minecraft Classic, tak coś jak to tylko tu chodzimy buzią .
Item shop jest, ale taki, że za energie i gemy (energie zdobywamy w grze 3min=1 energia, a gemy kupujemy za rl kase) i tak nic to nie daje prócz większych poziomów, klocków i smileysów.
Mój SS z gry
Nie zdziwcie się nazwą, pożyczyłem kuzynowi co ma 8 lat i była nowość z nickami (wcześniej nie było) i on wpisał w nicku moje hasło do tego konta .
Grałem w to chyba z rok, potem przestałem, ale niedawno znów wróciłem, może pogramy?
Odświeżam i zapraszam do gry, a ludzi bardziej ogarniętych na GG, bo mam zamiar robić worlda z minigamesami, a szukam kogoś do zespołu.
Dodam, że dziś został do gry dodany update, który dodał do gry Portale oraz Diamonds (tylko żeby wspomóc support).