Evie szybka jak błyskawica

Witam. Po bardzo długiej nieobecności w Vindictusie zacząłem grać Evie, ponieważ unik Lanna mnie strasznie irytował :(. Po wbiciu 46lvl Evie wróciłem z ciekawości do sword Lanna 45lvl. Przeszedłem jedną instancję i...:o Oszałamiająca szybkość. Nie chce mi się do niego wracać bo do Evie się już przyzwyczaiłem. Otóż: szybkość ataku była nieporównywalna. Lann gepardzior, a Evie zanim machnie koską to minie pół godziny. Na youtube widziałem Evie, która była szybsza od mojego Lanna :blink: .Co ten gracz zrobił, że miał takiego att spd? Wiadomo, że podczas ulepszania broni można jej dodać nieco att spd, ale skąd wziąć te scrolle? Czy oprócz scrolli może coś jeszcze wpływać na att spd? Lannem grałem "gołym" tylko miał założone miecze. Dlaczego tak zadylał?

Evie wykoksiła sobie pewnie endgame Equip. Attack speed mamy dzięki 4 czynnikom:

-Wielkość postaci (im mniejsza tym większy as, nawet o 12)

-Scrole w broni dające attack speed.

-Sama broń która może dawać Attack speed (ale tylko 3)

-Upgrade broni, od +6 wzwyż dostajemy za każdy poziom 3as bodajże.

Widziałem typka który miał broń +46 Attack Speed.

Dodać do tego wielkość mamy 58, co daje nam 24% szybsze bicie, a to już jest duża różnica dla Evie.

Jeśli coś się pomyliłem poprawić.

Z drugiej strony, jednak Lann musi 'zadylać', ma mniejszy dmg od Evie co jest chyba rzeczą normalną. Evie jak walnie skill to ino raz. Ale tak jak już kolega wyżej napisał, o attack speed nie trudno.

Ogolnie gram evie na kosy i wiem ze niektore kosy maja podstawowy ats nawet +9 ale maja mniejszy dmg.

Dodajac scrolle itdmoznanawet osiagnac ponad 50 atts dodajac buffa ze skilla evie scythe czyli +10% atts.

Witam. Po bardzo długiej nieobecności w Vindictusie zacząłem grać Evie, ponieważ unik Lanna mnie strasznie irytował :(. Po wbiciu 46lvl Evie wróciłem z ciekawości do sword Lanna 45lvl. Przeszedłem jedną instancję i...:o Oszałamiająca szybkość. Nie chce mi się do niego wracać bo do Evie się już przyzwyczaiłem. Otóż: szybkość ataku była nieporównywalna. Lann gepardzior, a Evie zanim machnie koską to minie pół godziny. Na youtube widziałem Evie, która była szybsza od mojego Lanna :blink: .Co ten gracz zrobił, że miał takiego att spd? Wiadomo, że podczas ulepszania broni można jej dodać nieco att spd, ale skąd wziąć te scrolle? Czy oprócz scrolli może coś jeszcze wpływać na att spd? Lannem grałem "gołym" tylko miał założone miecze. Dlaczego tak zadylał?