Evolve

Witam zastanawiam się nad kupnem evolve,ponieważ uwielbiam gry kooperacyjne pytanie brzmi czy opłaca się wydać kasę z racji całego tego hejtu dlc itp ?

Ponoć gra już powoli umiera śmiercia naturalna.

Skąd masz takie info?? Przecież nie dawno był turniej nawet w evolve, a grę się opłaca jak najbardziej kupić, ze względu na grywalność i fun jaka daje gra.

Chciałem kupic gre bo sam posiadam L4D2 od premiery. A jako ze gra byla od tworcow tej gry myslalem by sobie ja sprawic. Doslownie pare dni temu pytalem znajomego ktory ma ta gre gdzie kupil klucz do niej. Powiedzial bym odpuscil. Na poczatku wielki bum a teraz calkiem srednio.

W grze kooperacyjnej chcieli robic DLC, które miały dać bezpośrednią przewagę płacącym, moim zdaniem nie warto próbować, chyba że rzeczywiście chcesz później każde DLC kupować...

Tak jak wyżej, grę opłaca się kupić jedynie z Season Passem, radzę pooglądać gameplaye, dla mnie gra jest wtórna, bo ciągle robi się praktycznie to samo (rozgrywki od strony strategicznej nie są tak dynamiczne), mapy też utrzymane są w tym samym stylu, ale to już jest kwestia gustu. Sama gra znudziła mi już się po pierwszym tygodniu grania, ale jak mówię, to kwestia gustu.

Witam zastanawiam się nad kupnem evolve,ponieważ uwielbiam gry kooperacyjne pytanie brzmi czy opłaca się wydać kasę z racji całego tego hejtu dlc itp ?