eXacto - MultiGaminG

Witam jestesmy nowym multigamingem. Strona nasza jest w trakcie przygotowań.

Poszukujemy ludzi ambitnych i aktywnych. W skład multigamingu bedzie wchodziła kazda gra w ktora da sie grac i znajda sie chetni.

Jak narazie kladziemy nacisk na :

- ArmA 3 ( Szukamy graczy do gry zespołowej i taktycznej. Z podziałem na funkcje na polu bitwy! - Wasteland )

- Kazdego rodzaje Survivale do ktorego beda chetni

- CS:GO - Powazne

- PlanetSide 2 - 4Fun

- DOTA 2 ( Koniecznie)

- League of Legends (LOL) (Koniecznie)

- Battlefield 4 - 4Fun / Mecze

I wiele innych do ktorych zgłosza sie grace i beda wstanie to trzymac.

Do każdej z gry ze wszystkich ludzi zostanie wybrany opiekuj sekcji. Ktory bedzie odpowiadał za dana sekcje w naszym gamingu.

Chetnych posze o kontakt na PW albo poprostu napisac tutaj w poscie.

Posiadamy swoje TS-y.

WWW: Niedługo!

Pozdrawiamy! eXacto!

@ POPRAWKA

Nasz multigaming bedzie grał w kazda gre na ktora znajda sie chetni. W kazde MMO FPSY itp.

A nie możecie sie skupić na jednym tytule? Mój Gaming zaczynał z 4 tytułami i na dzień dzisiejszy po ponad 1 miesiącu została tylko jedna gra. Miałem lolka (ok.10osob), FinalFantasyXIV (ok.15osob+), PoE (ok.5osob) , Gw2 ( 2osoby ).

Na dzień dzisiejszy zostali tylko gracze PoE, reszta sie rozeszła.

To był mój błąd ze nie skupiłem sie na jednej grze... Cóż tak bywa jak jest sie niedoświadczonym.

Chyba czas zawinąć banderę ArmoredSaints.

Tak czy siak życzę powodzenia i szczęścia bo to chyba najbardziej Ci sie przyda.

Ja już pisałem, że każdy w jeden dzień chce zrobić największy MG w Polsce...

Najpierw zdobądź albo sam rozkręć dobrą gildię w stabilnym tytule (np. Aion, Tera), a potem poszukuj dalej. Wszystko musi mieć fundamenty...

Z wielką chęcia dołączyłbym do MG, a zwłaszcza do LoL. I także zgłaszam się jako chętny do gry w TERA lepiej amerykański.. lepsi gracze :) Nie mam nic do polaczków czy tam do serwera EU.. tylko do GF. GameForge zero zaangażowania do TERY, lecz ENmase 100% lepsze podejście do TERY i graczy i totalne brak p2w :)) Aion, jest spoko.. ale ten gold pack trochę odpycha.. :)

Hesner ty juz byłeś w gamingu ArmoredS. z tego co widziałem i też uciekles. Gaming potrzebuje stabilnych ludzi.

Zabawa w Gaming jest bez sensu wg mnie. Wystarczy mieć swojego ts3 i zapraszać ludzi bez zobowiązań, tak 4fun.

NightThief, nie uciekałem. Chciałęm grać 5v5 w LoL'a ale naszego pięknego lidera nie było? Więc co na to poradzę.. Jestem stabilny.. ale lider też musi być ogarnięty. Więc proszę nie pisz że uciekałem.. bo to nie prawda.

A czego oczekiwaliście po człowieku który średnio , co parę dni zakładał topic że szuka gry lub zmieniał . Ten multigaming z góry był skazany na porażkę . A co do exo złóżcie na początek z 2-3 dywizje . Rozbudujcie podstawy a później bieżcie sie za więcej tytułów.

Do waszych informacji mamy bardzo dobrze rozwinieta gildie w Wowie na Burning Legion "Black Rose" mamy ogarnietych ludzi do ArmA3, ponadto juz składa sie ekipa CSGO. Mam doswiadczenie w prowadzeniu takich rzeczy wiec nie mow mi co mam robic. Chetnych prosze o wiadomosc na PW: Podam Tsa.

Jak pisałem wyżej, z graczy zostanie wybrany 1 opiekun danej gry ktory bedzie sie nia zajmował i werbował ludzi do swojej sekcji oczywiscie z pomoca reszty.

tytuły ktore podałem to sa te ktore sa najbardziej oblegane z wielką radoscia biore wasze sugestie i porady sobie do serca i zapewniam was ze bede działał rozwaznie :)

@EDIT p1. Zedytowałem pierwszy post zmniejszyłem zagres gier.

A stronka kiedy będzie??

@ Jest w trakcie tworzenia. Wydaje mi sie ze bedzie tylko forum. WWW na webspelach itp. sa słabe i mało odwiedzane. Moze w przyszłosci. Narazie forum.

Ogólnie z tego Forum każdy tak zwany "MultiGaming" to klapa i tyle lepiej dołączyć do istniejących już i mających odpowiednich Liderów danej sekcji, którzy się znają na rzeczy a nie dawanie pałeczki osobie która uważa że zna się na grze, a wychodzi w praniu zupełnie co innego:)

Ogólnie z tego Forum każdy tak zwany "MultiGaming" to klapa i tyle lepiej dołączyć do istniejących już i mających odpowiednich Liderów danej sekcji, którzy się znają na rzeczy a nie dawanie pałeczki osobie która uważa że zna się na grze, a wychodzi w praniu zupełnie co innego:)

Dlatego takie osoby u mnie beda przechodzic okres probny. Miałem swoj gaming enclave-team lecz z niego odszedłem. I oddałem pałke innym bo nie podobały mi sie tam osoby. :))

I skonczmy ten nie potrzbny czat. Nie macie nic do dodania i nie jestescie chetni to prosze o nie wypowiadanie sie dobrze?

Podaj TS na PW, zobaczę co wy tam w Arme gracie i zdecyduję czy dołączyć.

Podaj TS na PW, zobaczę co wy tam w Arme gracie i zdecyduję czy dołączyć.

Nie mozna wysyłac ci PW.

kolejny multigaming hmm ciekawe co z tego wyniknie dobrego. Przede wszystkim musicie wejść do różnych gier mmorpg poszukać stabilnej gildii/klanu i zaprosić do współpracy ponieważ robienie kolejnych grup mija się z celem i jest troszkę za późno. Jeżeli znajdziecie sekcje do takich gier jak WoW,SWTOR,FF XIV gdzie płaci się abonament możecie w późniejszym etapie rozmawiać z fabryką klucz lub keye.pl o zmniejszenie ceny abonamentu itp. Ale macie bardzo długą drogę przed sobą oraz wiele rozmów z liderami gildii lub klanów. Życzę powodzenia

Up tylko taki gaming jak ten 4fun niema nic ciekawego czym mógłby przyciągnąć tą "stabilną gildie/klan"

Witam jestesmy nowym multigamingem. Strona nasza jest w trakcie przygotowań.

Poszukujemy ludzi ambitnych i aktywnych. W skład multigamingu bedzie wchodziła kazda gra w ktora da sie grac i znajda sie chetni.

Jak narazie kladziemy nacisk na :

- ArmA 3 ( Szukamy graczy do gry zespołowej i taktycznej. Z podziałem na funkcje na polu bitwy! - Wasteland )

- Kazdego rodzaje Survivale do ktorego beda chetni

- CS:GO - Powazne

- PlanetSide 2 - 4Fun

- DOTA 2 ( Koniecznie)

- League of Legends (LOL) (Koniecznie)

- Battlefield 4 - 4Fun / Mecze

I wiele innych do ktorych zgłosza sie grace i beda wstanie to trzymac.

Do każdej z gry ze wszystkich ludzi zostanie wybrany opiekuj sekcji. Ktory bedzie odpowiadał za dana sekcje w naszym gamingu.

Chetnych posze o kontakt na PW albo poprostu napisac tutaj w poscie.

Posiadamy swoje TS-y.

WWW: Niedługo!

Pozdrawiamy! eXacto!