eXcentric wita ;)

Cześć wszystkim =).

Zarejestrowałem się dziesięć dni temu, ale dopiero dzisiaj zebrałem się na stworzenie tego tematu =P. Na imię mam Adrian i jestem zwykłym 14-sto letnim chłopcem zamieszkującym małe miasto na dolnymśląsku. Prócz MMORPG oczywiście interesuję się też piłką nożną, anime&mangą, muzyką (głównie techno, ale potrafię też słuchać dobrego hh) i od niedawna C-walkiem. Gry MMORPG, na które poświęciłem najwięcej czasu to Cabal Online, Kal Online, Lineage 2 i to one najbardziej mi się podobały, ale ta druga jest zdecydowanie gorsza od reszty. W planach mam ostre noł-lajfienie w Blade & Soul, które jeszcze niestety nie wyszło. Hmm... Mogę jeszcze dodać, że w miarę możliwości będę udzielał się na forum i nie będę sprawiał problemów.

Pozdrawiam ^__^

Witam Pana :)

Hej ho eXcentric podaj mi gg pogadamy o B&S albo napisz do mnie 7062440

Piłka nożna, manga i anime oraz muzyka techno? Naprawdę, ostatnimi czasy typowy przykład nastolatka. Osobiście nic do ciebie nie mam, ale zawsze muszę się czegoś czepić. A tak by the way, witam.

@łoś

A nie jest tak? Nie jest? xD

@Zurek

Wolałbym nie zgłębiać tematu polityki. Ale ostatnio wszystko jest kopiowane, dzieci wychowywane są na całodziennym oglądaniu telewizji. Anime i manga same w sobie nic mi nie przeszkadzają, ale ludzie, których widuję, mniej więcej w moim wieku, cały czas oglądają anime, każdy jeden, więc jest tu coś dziwnego. Pomyślicie, że pieprzę głupoty, ale sam wyznaję filozoficzną stronę emo, słucham grunge i metalcore, więc większość ludzi jest dla mnie dziwna.

Witam. Jak co to wbijaj na SB ... aha usuneli SB :/

MUUU jak na łosia przystało. C walk to ten styl robota?

@slod

"Piłka nożna, manga i anime oraz muzyka techno? Naprawdę, ostatnimi czasy typowy przykład nastolatka." a skąd ty to wiesz? ^^ ;p

@Slod

Jeśli zamiast techno dać hip-hop to owszem =).

MUUU jak na łosia przystało. C walk to ten styl robota?

Nie =P.

jest C-walk.

Witamy ;-)

Witam. Polecam naszą lekturę "Regulamin Forum" by żyło nam się z Tobą lepiej xD.

@slod

Tak niestety jest. Globalizacja z czasem rośnie ,a oryginalności zero...

Ave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yo biczys

Witam eXcentrica na forum.Wstąp także czasem na forum jak nikt tam się wtedy nie kłóci to naprawdę fajnie można pogadać.A tak btw. fajny avatar :)

@Slod

A co wdł. ciebie nastolatki(w tym także ja)mają robić?Polityką się interesować?Chyba można w tym wieku nagrać się i naoglądać anime itd. bo potem to tylko już człowiek na to będzie "za stary".

Witam Cię Adrianie ;)

Witamy w stadzie ! : ) ( hrum, hrum ! )

Witaj na forum ;)

Cześć wszystkim =).

Zarejestrowałem się dziesięć dni temu, ale dopiero dzisiaj zebrałem się na stworzenie tego tematu =P. Na imię mam Adrian i jestem zwykłym 14-sto letnim chłopcem zamieszkującym małe miasto na dolnymśląsku. Prócz MMORPG oczywiście interesuję się też piłką nożną, anime&mangą, muzyką (głównie techno, ale potrafię też słuchać dobrego hh) i od niedawna C-walkiem. Gry MMORPG, na które poświęciłem najwięcej czasu to Cabal Online, Kal Online, Lineage 2 i to one najbardziej mi się podobały, ale ta druga jest zdecydowanie gorsza od reszty. W planach mam ostre noł-lajfienie w Blade & Soul, które jeszcze niestety nie wyszło. Hmm... Mogę jeszcze dodać, że w miarę możliwości będę udzielał się na forum i nie będę sprawiał problemów.

Pozdrawiam ^__^