Expienie na instancjach

Hej,

mam do was pytanie, czy da się expić w WoW'ie na samych instancjach? Czyli wbijam 15lvl (od 15 są instancje?) i lecę do 90 na samych instancjach. Da się tak? I czy nierobienie questów zmieni coś w grze? Pytam się was ponieważ Pandy mnie przekonały... i zbanowali mnie w grze w którą grałem od 2009 ^^

Bez problemu.Jak tak robiłem tylko że jeden dzień grałem insty,drugi pvp tak żeby nie było nudno.

Da się, i jest to nawet efektowne i efektywne. Nie dość, że wbijamy gigantyczne ilości repa , to kasy kupa + czasami lepiej robić instancje niż questy, które są poprostu durne jeżeli robi się je po raz drugi czy trzeci.

Co nie zmienia tego, że najszybciej sie bije level wbijając na insty, robić q z inst, a potem do nich nie zaglądać i robić zwykłe q :)

Zwykłe quest nie dla mnie, ja kocham robić rajdy/insty nawet jeśli miało to oznaczać robienie 1 czy 3 inst ciągle.

Na Low i mid lvlach - na pewno, jeszcze WotLK w ostateczności, ale jak dla mnie przy Cataclysmie to już jednak trzeba te Questy robić, szybciej się na nich wyexpi.

Na globie nie ma sensu jechac na samych instancjach ( oplaca sie same dungi robic do okolo 40-50 lvl) . Expia ctylko na instach nie zarobisz golda tyle ile powinienes. Polecal bym abys tylko wchodzil na insty ( powyzej 70 lvl ) tylko po nowe graty do ubrania i expil na questach .

Czesiek - no co ty, na instach idzie fajnie zarobić wystarczy zbierać clothy i inne śmieci i sprzedawać na AH do Vendora.

Hej,

mam do was pytanie, czy da się expić w WoW'ie na samych instancjach? Czyli wbijam 15lvl (od 15 są instancje?) i lecę do 90 na samych instancjach. Da się tak? I czy nierobienie questów zmieni coś w grze? Pytam się was ponieważ Pandy mnie przekonały... i zbanowali mnie w grze w którą grałem od 2009 ^^