Witam was.Czytajac komentarze na temat newsa o tym, ze mozna wbic 100lv w jeden dzien i rozne tym podobne chcialbym sie zapytac jak to robicie? Robie ciagle scenario questy ale musze czasem po grindowac lub porobic boczne questy i za cholere nie ubije 100lv w dzien . Z gory dziekuje za odpowiedzi wskazowki itp. PS : Jesli to jest jakas tajemnica to pisac pw
Powiem tak.Główną zasadą dzięki której szybko się lvluje jest robienie main questów.Ja np. robie mainy nie patrząc na general do ~63 później trzeba zacząć spamować generale (te które pominjałem na początku ) < można szybko to robić, po prostu biorąc ile się da questów np w GD i je robisz później ds itd. 63 lvl i ~60% będziesz miał z generalów jako iż usuneli T.Helpery to musisz iść na weakned epaluet of death i wbić do 64.Na 64 robisz mainy i generale i znowu... Eod. Od 65 do 75 idzie jak spłatka ,bo robisz main+ generale. Na 75 pakujesz się z kimś lub sam na Ruina station i na mecha buffalo + bijesz 2-3 lvle z rzędu (do końca RS'a nie patrząc na questy).Mając 3 lvle do przodu ,zaczynasz nadrabiać te questy z 75-7x i dzięki nim dobijasz do 80 ,a od 80 idzie jak masełko ,bo masz questy z undead ground (oczywiście main + general) i w kilka godzin przeskakujesz do 96.Na 96 lvlu masz bez skillowania g.mastera więc fajnie wydać zarobioną kase na upgrade'y no i jako taki set ,bo na 96 masz quest "seal"(kiedyś patren patren) , niby jest znacznie łatwiejszy niż wcześniej ,ale bez upgrade i setu go nie zrobisz.. Po quescie seal zaczynasz spamować dalej questy w ug do 100. Ja 80 wbijam w 1 dzień.100 w drugi(przy tym sposobie jaki opisałem wyżej) . w drugi dzień robie sobie przerwę na doskilowanie postaci (po wbiciu 100)