Expienie

Witam was.

Czytajac komentarze na temat newsa o tym, ze mozna wbic 100lv w jeden dzien i rozne tym podobne chcialbym sie zapytac jak to robicie? Robie ciagle scenario questy ale musze czasem po grindowac lub porobic boczne questy i za cholere nie ubije 100lv w dzien :). Z gory dziekuje za odpowiedzi wskazowki itp. :)

PS : Jesli to jest jakas tajemnica to pisac pw :)

Bijemy takie stworki oraz robimy zadania :)

warn_ico.png
Warn za bez sensowny post. Masz już max, więc otrzymujesz bana na 48h. -Revolutio

Ok rozumiem. A czy moglbys sie troszke co do tego rozpisac?

Chciałbym zobaczyć ten 100lv w 1 dzień. :D

Po ostatnim updacie już nie leci tak exp, sam sprawdzałem i trzeba dobijać juz na low lvlu. Nici z waszego 100 lvla w dzień.

Nigdy chyba sie nie dało wbić 100 w jeden dzień. Chyba, że siedzieć dosłownie 24h bez przerwy. Teraz wystarczy robić scenario, czasem wejść na jakiegoś dunga dobić lvl i oto cała filozofia expienia w Cabalu.

Tak tez myslalem, dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

Jesli ktos aktualnie gra na serwerze Jupiter to pisac do Asmeroth :)

Witam was.Czytajac komentarze na temat newsa o tym, ze mozna wbic 100lv w jeden dzien i rozne tym podobne chcialbym sie zapytac jak to robicie? Robie ciagle scenario questy ale musze czasem po grindowac lub porobic boczne questy i za cholere nie ubije 100lv w dzien . Z gory dziekuje za odpowiedzi wskazowki itp. PS : Jesli to jest jakas tajemnica to pisac pw

Powiem tak.Główną zasadą dzięki której szybko się lvluje jest robienie main questów.Ja np. robie mainy nie patrząc na general do ~63 później trzeba zacząć spamować generale (te które pominjałem na początku ) < można szybko to robić, po prostu biorąc ile się da questów np w GD i je robisz później ds itd. 63 lvl i ~60% będziesz miał z generalów jako iż usuneli T.Helpery to musisz iść na weakned epaluet of death i wbić do 64.Na 64 robisz mainy i generale i znowu... Eod. Od 65 do 75 idzie jak spłatka ,bo robisz main+ generale. Na 75 pakujesz się z kimś lub sam na Ruina station i na mecha buffalo + bijesz 2-3 lvle z rzędu (do końca RS'a nie patrząc na questy).Mając 3 lvle do przodu ,zaczynasz nadrabiać te questy z 75-7x i dzięki nim dobijasz do 80 ,a od 80 idzie jak masełko ,bo masz questy z undead ground (oczywiście main + general) i w kilka godzin przeskakujesz do 96.Na 96 lvlu masz bez skillowania g.mastera więc fajnie wydać zarobioną kase na upgrade'y no i jako taki set ,bo na 96 masz quest "seal"(kiedyś patren patren) , niby jest znacznie łatwiejszy niż wcześniej ,ale bez upgrade i setu go nie zrobisz.. Po quescie seal zaczynasz spamować dalej questy w ug do 100. Ja 80 wbijam w 1 dzień.100 w drugi(przy tym sposobie jaki opisałem wyżej) . w drugi dzień robie sobie przerwę na doskilowanie postaci (po wbiciu 100)

ja robie tak ze do 75 lvl robie q np zaczynam o 8 rano z q zrobilem 75 lvl do 12-15 potem robisz rs (za te 20 pare kk co dostajesz z q ) potem robisz lvling na 80 i do 88-90 lvl rs idzien na eoda (najlepiej w pt ) robisz lvling + duzy exp na frozen wariorach (jakos tak przed tymi golemami ) tam siedzisz do 15-10 min przed koncem i tak z 3-4 razy masz 100-105 lvl potem q te co nie zrobiles i masz okolo 112-115 lvl potem expisz na ls na trolach do 120 idziesz w pt z jakims wizem na ic wbijasz tam 130 idziesz na rh wbijasz 140 (expiac i robiac q na mf miedzy czasie) na 140 idziesz na pf expisz na srodku + questy od quarda na exp jednoczesnie chodzac na rh potem na 160 na pi + dungeony ja zaczynalem w taki sposob gdy robilem w styczniu konto ( gram od epi 1 ale z przerwami ;p) wbilem tak w pare tygodni 180 mam full eq warte jakies 30kkk i costiumy i takie duperele tera robie sobie wa mam juz 140 lvl ;p ale to nie chodzi o to co ja mam tylko jak ja wbijam 180 lvl (potem masz z tego jakies 300-900 zloty na allegro ) ;p

a jesli ktos nie wiezy niech napisze do mojego kolegi weterana cabala na marsie j***** gra 24/h doslownie bez przerwy na ts siedzi i robi dungi a 0 kasy z tego ma ;p

ps ja osobiscie gdy wbijalem lvl siedzialem po 3-4 godz w weekendy max 6-7

Bijesz co sie tylko da, ciagle latajac po questy

warn_ico.png
archeolog + ban na 72h za spam -Revolutio

Witam was.

Czytajac komentarze na temat newsa o tym, ze mozna wbic 100lv w jeden dzien i rozne tym podobne chcialbym sie zapytac jak to robicie? Robie ciagle scenario questy ale musze czasem po grindowac lub porobic boczne questy i za cholere nie ubije 100lv w dzien :). Z gory dziekuje za odpowiedzi wskazowki itp. :)

PS : Jesli to jest jakas tajemnica to pisac pw :)