Expienie

Mam kolejne pytanie. Wbilem juz 80lv DK jednak widze ze stoje do tylu z gearem poniewaz nie moge juz wchodzic na insty. Jako ze mam pecha i zadko kiedy dostaje loot z instancji dla mnie pytanie brzmi skad moge wziac w jakis latwy sposob sprzet odpowiedni na ten lv? Myslalem zeby farmic honor pointy ale mam jeszcze 10lv do wbicia i nie wiem czy sie to sprawdzi. Z gory dziekuje za odpowiedzi.

PS- jestem w jakiejs szwedzkiej gildii i ogolem to jest cisza na chat wiec nie mam co liczyc na ich pomoc.

PS2- gdzie lepiej expic na 80lv Mount Hyjal czy Vashjr?

Hyjal jest świetne.Sprzętzbieraj z normal inst,one nie mają min.

Czyli dalej to bez roznicy i musze liczyc na fart ze wpadnie do mnie item heh. Ok rozumiem.

Wiec chyba musze teraz tylko na questach leciec.

Cześć, poszukuje kogoś kto chciałby zacząć przygodę z wowem na globalu i komu mógłbym wysłać raf'a. Server Burning Legion, oferuje gold oraz wspólny leveling do 80 lvl dzięki połączeniu kont, ogólna pomoc jako ze jestem graczem w wowa od ponad 7 lat. Oferuje także gdy wbijesz ze mną 80 lvl opłatę jednego miesiąca gry. Wiecej informacji poprzez pm. Ps. Jeśli chcesz na innym serverze niż pisałem możemy to jeszcze ustalić. Pozdrawiam

warn_ico.png
Offtopic. - Cree

Wypad z tym off topem trolu

Dziek iza wskazowki juz mi sie ilvl zwiekszyl :]

sry za offtop ale czy ma ktos mapke gdzie expic na danym lvlu pamietam ze kiedys bylo cos takiego

wciskasz m i najezdzasz na dane lokacje i masz podany lvl na jakim tam sie expi -,-

Albo Carbonite downloadzisz.

thx

a od siebie polece Zygor leveling guide - poszukaj sobie na pirate bay.

Witam gram na Burning Legion DK aktualnie 59lv wiem wiem pcozatki. Moje pytanie jest takie poniewaz poki bylem w Ebon czy jakos tak ta poczatkowa lokacja gdzie dostawalem za questa 13k expa. Teraz jakos znalazlem sie w outland gdzie dostaje jakies syfiaste itemy i po 10k expa. TO jest normalne czy moze jakos ominolem questy i zle ruszylem? Z gory dziekuje za odpowiedz.