Witajcie. Pamiętam jak ładnych parę lat temu zagrywałem się w Exteel. Niestety NCSoft wyłączył serwery i gra umarła a przynajmniej tak mi się wydawało, bo ostatnio ktoś wspomniał o prywatnych serwerach, jednak sam nie wpadłem na nic konkretnego. I tutaj pojawia się moje pytanie. Czy ktokolwiek wie coś o jakichkolwiek serwerach w których można spokojnie pograć w Exteel? Czy rozgrywka nadal jest tak przyjemna jak niegdyś na oficjalnych serwerach? Mam nadzieję, że znajdą się tutaj jacyś wyjadacze, którzy grali/grają w tę produkcję.
Pozdrawiam,
Dail
EDIT: Wiem, ze istnieją serwery, w google jest tego trochę, ale chciałbym opinii kogoś kto już miał z nimi styczność. Zawsze sceptycznie podchodziłem do wszelkiego rodzaju prywatnych serwerów, więc wolę się upewnić wcześniej jak to wygląda.
Exteel. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
były ale ncsoft zamkną bo wciąż obowiązuje licencja mimo że gra oficialnie nie działa.
Witajcie. Pamiętam jak ładnych parę lat temu zagrywałem się w Exteel. Niestety NCSoft wyłączył serwery i gra umarła a przynajmniej tak mi się wydawało, bo ostatnio ktoś wspomniał o prywatnych serwerach, jednak sam nie wpadłem na nic konkretnego. I tutaj pojawia się moje pytanie. Czy ktokolwiek wie coś o jakichkolwiek serwerach w których można spokojnie pograć w Exteel? Czy rozgrywka nadal jest tak przyjemna jak niegdyś na oficjalnych serwerach? Mam nadzieję, że znajdą się tutaj jacyś wyjadacze, którzy grali/grają w tę produkcję. Pozdrawiam, Dail EDIT: Wiem, ze istnieją serwery, w google jest tego trochę, ale chciałbym opinii kogoś kto już miał z nimi styczność. Zawsze sceptycznie podchodziłem do wszelkiego rodzaju prywatnych serwerów, więc wolę się upewnić wcześniej jak to wygląda.
O rany kochałem ten tytuł. Niestety z moich informacji nie ma stabilnego serwera, na którym mozna chociaż połechtać zmysły. Szkoda. Pozostaje mieć nadzieje, że tytuł kiedyś wróci, może u innego wydawcy, kto wie.
Trochę archeologia ale fakt faktem Exteel był genialny. Tak dynamicznej zabawy mechami żadna gierka nie oferowała. Szkoda, że całość od dawna nie funkcjonuje.
Witajcie. Pamiętam jak ładnych parę lat temu zagrywałem się w Exteel. Niestety NCSoft wyłączył serwery i gra umarła a przynajmniej tak mi się wydawało, bo ostatnio ktoś wspomniał o prywatnych serwerach, jednak sam nie wpadłem na nic konkretnego. I tutaj pojawia się moje pytanie. Czy ktokolwiek wie coś o jakichkolwiek serwerach w których można spokojnie pograć w Exteel? Czy rozgrywka nadal jest tak przyjemna jak niegdyś na oficjalnych serwerach? Mam nadzieję, że znajdą się tutaj jacyś wyjadacze, którzy grali/grają w tę produkcję.
Pozdrawiam,
Dail
EDIT: Wiem, ze istnieją serwery, w google jest tego trochę, ale chciałbym opinii kogoś kto już miał z nimi styczność. Zawsze sceptycznie podchodziłem do wszelkiego rodzaju prywatnych serwerów, więc wolę się upewnić wcześniej jak to wygląda.